, , , , ,

  Át nem vett, és a Szolgáltatóhoz visszaérkezett csomagok és a keletkezett fizetési kötelezettség

  Kedves Vásárlóink!

  Kérlek benneteket megrendelésetek elküldése előtt figyelmesen olvassátok végig tájékoztatónkat!

  Ezt a részt azért emeltük ki a Főmenünkbe, mert sajnos egyre több át nem vett csomag érkezik vissza hozzánk, nem kereste jelzéssel.

  Ha elküldesz egy megrendelést, azzal elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket. Akkor is ha nem olvasod végig.

  Ha megrendelted és mi már postára adtuk, vedd át a csomagot!

  Ha megrendelted, de meggondoltad magad és mi még nem adtuk postára, gyorsan küldj nekünk egy e-mailt, hogy köszönöd, de mégsem kéred. Semmi problémát nem jelent!

  Az át nem vétel nem egyenlő az elállással! Az át nem vett csomagok esetében köteles vagy megtéríteni az okozott kárunkat!


  Aszf. 4.9.3   pontja alapján

  Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben tényleg szükséged van rá és a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját!

  Mivel termékeink több mint 95%-a romlandó és/vagy speciális tárolási körülményeket igényel, ezért ezen pontot kifejezetten szigorúan vesszük. 


  Át nem vett, és a Szolgáltatóhoz visszaérkezett csomagok esetében a Szolgáltató írásban értesíti a vevőt a Megrendelése visszaérkezéséről. Amennyiben a Vevő az értesítő  email  elküldését követő 2 napon belül úgy nyilatkozik, hogy kéri a csomag újbóli kiküldését, köteles a Szolgáltató bankszámlájára az eredeti Vételárat + az újbóli szállítás költségét átutalni. Az összeg bankszámlára érkezése után a Szolgáltató újból kiküldi a megrendelést.

  Át nem vett, és a Szolgáltatóhoz visszaérkezett csomagok esetében, ha a Vevő nem kéri az újbóli kiküldést, vagy 2 napon belül nem nyilatkozik, minden esetben köteles megtéríteni a Szolgáltató részére a csomagolással (csomagolóanyagok + munkadíj),  és a szállítással  (oda-vissza út) felmerült költségeket. Továbbá köteles megtéríteni minden olyan termék teljes vételárát, mely romlandónak minősül és/vagy  speciális tárolási körülményeket kíván,  +  ezen termékek megsemmisítési költségét. 

  Ezen összegről a Szolgáltató számlát állít ki és küld meg  a Vevőnek.  A számla, a fizetési határidő letelte után, a  jogszabályok szerint, végrehajtható.

  Azon Vevők akiknek – bármilyen okból kifolyólag – visszaérkezett a csomagjuk, a továbbiakban kizárólag előre utalással vásárolhatnak a Szolgáltatótól.

  Ismételten felhívjuk figyelmed, hogy a megrendelésed elküldésével elfogadod az Aszf- ünket, tehát az át nem vett csomagokra vonatkozó pontját is.