, , , , ,

    Kemény sajtok starterei

    Magas hőn utómelegített, erősen préselt sajtok.
    Alpesi sajtok, Gruyere, és pizza Mozarella készítéséhez
    2 365 Ft
     COQUARD Kappa 3 - Kisméretű sajtok nagy lyukakkal
    Hamarosan
    Többféle kiszerelésben
    Jarlsberg, Ementali, Bargkas, kis Gruyere/Alpesi készítéséhez ajánlott. Nagy lyukakat képez
    Hamarosan
    2 365 Ft
    Új
     Danisco Choozit ALP - Kevert kultúra (100 DCU)
    Hamarosan
    1000 liter tejhez
    Kemény (és félkemény) sajtok készítéséhez
    Hamarosan
    7 310 Ft
     Danisco Choozit SU CASU - Thermofil starter (50 DCU)
    Hamarosan
    800-1000 literhez
    Pecorino, Parmezán, Grana készítéséhez
    Hamarosan
    7 580 Ft
    Utolsó darab
     Danisco Choozit TA 60 - Thermofil starter (50 DCU)
    Hamarosan
    1.000 - 4.000 liter tej
    Kemény sajtok készítéséhez
    Streptococcus thermophilus
    Hamarosan
    7 580 Ft
    Utolsó darab
     Danisco Choozit TA 54 - Thermofil starter (25 DCU)
    Hamarosan
    500 liter tejhez
    Stabilizált lágysajtokhoz és kemény sajtok készítéséhez.
    Hamarosan
    4 960 Ft
    Új
     Danisco Choozit MTD41 - Kevert kultúra
    Hamarosan
    500 vagy 2000 liter tejhez
    Raclette és egyéb félkemény sajtok készítéséhez
    Hamarosan
    5 360 Ft
    Új
     Danisco Choozit MTD41 - Kevert kultúra (100 DCU)
    Hamarosan
    2000 liter tejhez
    Raclette és egyéb félkemény sajtok készítéséhez
    Hamarosan
    12 480 Ft
    Utolsó darab
    1000-10.000liter tejhez
    Kiegészítő kultúra kemény sajtok készítéséhez
    5 230 Ft
    Új
     Danisco Choozit RM 34 - Edami, Gouda, Cheddar  (50 DCU)
    Hamarosan
    1000 liter tejhez
    Edam, Gouda, Cheddar készítéséhez
    Hamarosan
    6 450 Ft
    1