, , , , ,

    Kemény sajtok starterei

    Magas hőn utómelegített, erősen préselt sajtok.
    Kereső
    Alpesi sajtok, Gruyere, és pizza Mozarella készítéséhez
    Pl.: Abondance, Beaufort elkészítéséhez ajánlott.
    Hamarosan
    Vegyes starter
    Kemény sajtok készítéséhez
    7 310 Ft
    5 756 Ft +áfa
    Pecorino, Parmezán, Grana készítéséhez
    7 580 Ft
    5 969 Ft +áfa
    Részletek
    Hamarosan
    Thermofil starter
    Kemény sajtok készítéséhez
    7 580 Ft
    5 969 Ft +áfa
    Hamarosan
    Mezofil alapú starter keverék
    pl: Raclette
    12 480 Ft
    9 827 Ft +áfa
    Hamarosan
    Mezofil alapú starter keverék
    pl: Edami, Gouda
    7 200 Ft
    5 669 Ft +áfa
    Hamarosan
    Mezofil alapú starter keverék
    pl: Cheddar
    7 450 Ft
    5 866 Ft +áfa
    Utolsó darab
    Hamarosan
    Kiegészítő kultúra kemény és félkemény sajtok készítéséhez
    5 230 Ft
    4 118 Ft +áfa
    1