, , , , ,
    COQUARD Iota Raclette - Dl 1
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Iota Raclette - Dl 1

    Cikkszám: 002IEA
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Súly: 0.01 kg
    2 840 Ft
    Nettó: 2 236 Ft +áfa
     db
    Rövid ismertető: 100-200 liter tejhez

    Termékismertető

    Mezofil, termofil és érlelő kultúrák keveréke, hagyományos raclette típusú sajtok készítéséhez. 

    Ez a keverék különösen alkalmas nagyon rugalmas tésztájú, gazdag aromájú sajtok készítéséhez a lactobacillusok és a micrococcusok által biztosított erős proteolitikus aktivitásnak és aromaképzésnek köszönhetően.

    A micrococcusoknak köszönhetjük továbbá, hogy elkerülhetjük az érés folyamán a keseredést.

    Nem tartalmazza a Brevibacteriumot, ezért ajánlott a Sigma 96 SP-vel együttesen használni.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    hagyományos Raclette sajt készítéséhez.


    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiség
    DL 1100 liter hőkezelt, vagy
    200 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 100  liter hőkezelt, vagy
    10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5350 liter hőkezelt, vagy
    700 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 28-35 C fok.
    Hagyjuk érni az oltóanyag hozzáadása előtt 30 perc és 1 óra közti időt.
    Összetétele:
    Streptococcus thermophilus,Nem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactobacillus bulgaricus,
    Lactobacillus helveticus,A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Lactococcus lactis,
    Lactococcus cremoris,
    Lactococcus lactis diacetylactis,
     • Leuconostocs mesenteroides cremoris, 
     • Mikrococcus: Staphylococcus xylosus. 
    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• közepes
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!




    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

     - Camembert papír - KICSI - 200x200 mm
    50 ív
    3 205 Ft
    2 524 Ft +áfa
    Részletek
     COQUARD Kappa 3 - Dl 1
    Hamarosan
    50-100 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Utolsó darab
     Danisco Yo-Mix 495 LYO - Joghurt kultúra (100 DCU)
    9 180 Ft Min.m: 2025.03.hó 8 630 Ft
    6 795 Ft +áfa
    Részletek