, , , , ,
    COQUARD Iota - Raclette
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Iota - Raclette

    Cikkszám: 002IEBx
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Raclette sajt készítéséhez
    5 820 Ft
    Nettó: 4 583 Ft +áfa




    Betöltés...

    Termékváltozatok:

    Termékismertető

    Mezofil, termofil és érlelő kultúrák keveréke, hagyományos raclette típusú sajtok készítéséhez. 

    Ez a keverék különösen alkalmas nagyon rugalmas tésztájú, gazdag aromájú sajtok készítéséhez a lactobacillusok és a micrococcusok által biztosított erős proteolitikus aktivitásnak és aromaképzésnek köszönhetően.

    A micrococcusoknak köszönhetjük továbbá, hogy elkerülhetjük az érés folyamán a keseredést.

    Nem tartalmazza a Brevibacteriumot, ezért ajánlott a Sigma 96 SP-vel együttesen használni.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    hagyományos Raclette sajt készítéséhez.


    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 1100 liter hőkezelt, vagy- Ft-  Ft
    200 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 100  liter hőkezelt, vagy - Ft-  Ft
    10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5350 liter hőkezelt, vagy5.820,- Ft-  Ft
    700 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 28-35 C fok.
    Hagyjuk érni az oltóanyag hozzáadása előtt 30 perc és 1 óra közti időt.
    Összetétele:
    Streptococcus thermophilus,Nem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactobacillus bulgaricus,
    Lactobacillus helveticus,A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Lactococcus lactis,
    Lactococcus cremoris,
    Lactococcus lactis diacetylactis,
     • Leuconostocs mesenteroides cremoris, 
     • Mikrococcus: Staphylococcus xylosus. 
    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• közepes
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!




    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba