, , , , ,
    COQUARD Sigma 96 SP - Dl 1
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Sigma 96 SP - Dl 1

    Cikkszám: 005KFC
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Súly: 0.01 kg
    Készlet:Hamarosan
    3 870 Ft
    Nettó: 3 047 Ft +áfa
    Rövid ismertető: 500 liter tej, vagy 2 liter mosóoldat

    Termékismertető

    Természetes kérgű (narancssárga, penészbevonat nélküli) préselt sajtok előállítására kifejlesztett kultúra.


    Trappista sajtok (Trappista, Szent Paulin, Port Salut, Port du Salut) és a  Raclette sajt, tipikus kérgét és aromáját adja.

    Lehetővé teszi, hogy a sajtunk természetes száraz kérge narancssárga majd halványbarna színű legyen. Segítségével ízletes és gyönyörű színű sajtot készíthetünk.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Trappista és
    Raclette típusú sajtok készítéséhez, kiegészítő kultúraként.



    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiség
    DL 1500 liter tej közvetlen beoltásához.
    • Mosóvíz készítéséhez: 1/2 cső 1 liter vízhez.
      • 1 liter víz + 10 g só + 1/2 cső Sigma96SP   vagy
      • 1 liter víz + 10 g só + 1/2 cső Sigma96SP + Annato
    • Gyakran használják kombinálva, fél adagot a tej beoltására, majd a kéregkezelés során a fentiek szerint.
    10 db   DL 1

    -


    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    Lehető leghamarabb, akár már a fejés során is a tejhez adhatjuk.
    Összetétele:
    Brevibacterium Linens, mely a proteolízisért felel. Szín és aromaképző.Nem tudod mik ezek és mire valók?
    Debaryomyces marxianuys és trychosporon élesztők, melyek elősegítik a kéreg kialakulását.

    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• nincs
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!


    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Kapcsolódó vagy hasonló termékek

     - Pumpás flakon
    610 Ft
    480 Ft +áfa
    Részletek

    Mások ezt tették még a kosárba

     COQUARD Kappa 3 - Dl 1
    Hamarosan
    50-100 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
     - Camembert papír - KICSI
    200x200 mm
    3 205 Ft -tól
    2 524 Ft +áfa
     - Kazein számok
    10 db / csomag
    350 Ft -tól
    276 Ft +áfa