, , , , ,

    Sigma 12 - Penicillium Roqueforti

    Csak rendelésre
    Kereső
    500 liter tejhez
    3 150 Ft
    2 480 Ft +áfa
    10x 500 liter tejhez
    25 300 Ft
    19 921 Ft +áfa

    Termékismertető
    Csak rendelésre! Aktuális árról érdeklődjön emailben a kapcsolat@sajtsziget.hu címen.

    Penicillium Roqueforti spórák  folyékony spóratenyészete, a tej közvetlen beoltásához.

    Gorgonzola és egyéb édes ízvilágú kéksajtokhoz.

     Szín:  élénk kék  
     Íz:  édes  
     Márványozás:  közepes  
     Lipolízis (zsírbontás):  közepes  
     Proteolízis (fehérjebontás):  alapcsony  
     Metilketon képzés:                                     .  
     Koncentráció:  108 spóra /ml  

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált tenyészet a tej közvetlen beoltásához.
           
    Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
    Gorgonzola és egyéb
    édesebb ízvilágú, kékpenésszel érő sajtok készítéséhez.




    Adagolása:
    Kiszerelési egység Ajánlott tej mennyiség
    DL 1 500 liter tej feldolgozásához

    10 db   DL 1 10 x 500  liter tejhez




    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    Starterkultúrával egyidejűleg közvetlenül a tejbe.
    Összetétele:
    Penicillium Roqueforti Nem tudod mik ezek és mire valók?


    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!







       Nem tartalmaz laktózt.
       
    Savasítás: • nem
    Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon 4-6 hét!



    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    1