, , , , ,

    Sigma 62 - Brevibacterium

    Kereső
    100-200 (500) liter tejhez
    2 710 Ft
    2 134 Ft +áfa
    Részletek
    Hamarosan
    10x 100-200 (500) liter tejhez
    21 250 Ft
    16 732 Ft +áfa

    Termékismertető

    Lágy sajtokhoz és a mosott kérgű préselt sajtok készítéséhez.

    Használhatjuk a tej közvetlen beoltására, vagy mosóoldat készítésére.

    A Brevibacterium linens felhasználásának módját és adagolását a készített sajt speciális igényeihez kell igazítani. Az adagolt mennyiséget meghatározza a gyártás és érleléskori helyi környezet és az érleléshez biztosított egyéb feltételek.

    Mivel a Brevibacterium a természetes körneyezetünkben is előfordul, ezért sokszor elegendő csak a megtelepedésének a megtámogatása. Ehhez élesztőket használunk, leggyakrabban a 
    • Sigma 23,
    • Sigma 28, vagy a 
    • Sigma 26 típust.
    Legtöbbször a túladagolás az oka a rossz minőségű terméknek!

    Sigma 63 :
    • Átlagos pigmentáció,  világos narancssárga szín, nagyon aromás.
    Sigma 62:
    • Erős pigmentáció, intenzív narancs szín, enyhébb aroma)
    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított kultúra a tej közvetlen beoltásához.
           
    Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
    Pálpusztai,
    Munster,
    Limurger,
    Maleggio
    Morbier és egyéb mosott kérgű sajtok készítéséhez.
    Adagolása:
    Kiszerelési egység Ajánlott tej mennyiség
    DL 1 100-200 (500) liter tej közbetlen beoltására, vagy
    1% sóoldatban higítva mosóviz készítéséhez.
    10 db   DL 1
    10 x 



    A Brevibacterium linens felhasználásának módját és adagolását a helyi környezet és a készített sajt speciális igényeihez kell igazítani!
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    • a tej közvetlen beoltásához, vagy
    • 1%-os sóoldatban higítva mosáshoz, permetezéshez. Ezt az oldatot 6 órán belül fel kell használni!
    Összetétele:
    Brevibacterium linens Nem tudod mik ezek és mire valók?
    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!

    Segédanyag: maltodextrin
       A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
       
    Savasítás: • nem
    Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon 3 hónap
    - 18 C fokon 2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    1