, , , , ,

    Sigma 17 - Penicillium Roqueforti

    Kereső
    100-200
    3 220 Ft
    2 535 Ft +áfa
    Részletek
    Hamarosan
    10x 100-200
    26 180 Ft
    20 614 Ft +áfa

    Termékismertető

    Penicillium Roqueforti spórák koncentrált liofilizált spóratenyészete, a tej közvetlen beoltásához.

    Kisebb méretű, lágyabb textúrájú Gorgonzola és a Fourme típusú kéksajtokhoz ajánlott:

     Szín:  kék - világos szürke  
     Íz:  gyümölcsös, kiegyensúlyozott  
     Textúra:   krémes  
     Lipolízis (zsírbontás):  közepes  
     Proteolízis (fehérjebontás):  közepes  
     Metilketon képzés:  közepes  
     Koncentráció:  10.5 x 109 konidiospóra /cső  

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált tenyészet a tej közvetlen beoltásához.
           
    Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
    Fourme típusú kéksajtokhoz, pl:

    Fourme d'Ambert, vagy

    Fourme d'Montbrison.
    Kékfehér sajt (Cambozola) készítéséhez.
    Kisebb méretű, lágyabb textúrájú Gorgonzola készítéséhez.
    Adagolása:
    Kiszerelési egység Ajánlott tej mennyiség
    DL 1 100-200 liter tej feldolgozásához

    10 db   DL 1 10 x 100-200  liter tejhez





    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    Starterkultúrával egyidejűleg közvetlenül a tejbe.
    Összetétele:
    Penicillium Roqueforti Nem tudod mik ezek és mire valók?


    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
       Nem tartalmaz laktózt.
       
    Savasítás: • nem
    Tárolása: Minőségét megőrzi: A kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon 3 hónapig
    -18 C fokon 1 évig

    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    1