, , , , ,

    Kappa 4 - Alpesi sajtok aromája

    Kereső
    500 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Részletek
    Hamarosan
    10x 500 liter tejhez
    17 860 Ft
    14 063 Ft +áfa
    Hamarosan
    2500 liter tejhez
    5 385 Ft
    4 240 Ft +áfa

    Termékismertető

    Magas hőn utómelegített, erősen préselt, hosszú érlelési idejű, alpesi sajtok kiegészítő kultúra keveréke.

    Ajánlott a Kappa 1 és Kappa 2 kultúrákhoz.

    Tipikus ízét adja pl Comte és Beaufort sajtoknak.

    Elősegíti a finom proteolízist, a a sajttészta érlelését és a finom aromák kialakítását hosszú érlelés során (3 hónapnál hosszabb).

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
           
    Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
    • Alpesi típusú sajtok,
    • Comte,
    • Beaufort,
    • Gruyere

    sajtok készítéséhez, kiegészítő kultúraként.
    Adagolása:
    Kiszerelési egység Ajánlott tej mennyiség
    DL 1 500 liter tejhez

    10 db   DL 1 10 x 500  liter tejhez

    DL 3,5 2500 liter tejhez


    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet:  Minimum 28 C fok.
    Starter kultúrával egyidejűleg adjuk a tejhez, inkubációs idő 15 perctől 1 óra időtartamig.
    Összetétele:
    • Lactobacillus helveticus, Nem tudod mik ezek és mire valók?
    • Lactobacillus lactis.

    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




    • Segédanyag: maltodextrin
       A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
       
    Savasítás: • nincs (elhanyagolható)
    Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon 3 hónap
    - 18 C fokon 2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!


    1