, , , , ,

    Iota Vacherin

    Vacherin Mont d'Or sajt készítéséhez
    Kereső
    50-100 liter tejhez
    2 840 Ft
    2 236 Ft +áfa
    Részletek
    10x 50-100 liter tejhez
    22 160 Ft
    17 449 Ft +áfa
    Részletek

    Termékismertető

    Termofil tejsav baktériumok és aromaképzők keveréke Vacherin Mont d'Or sajt készítéséhez.

    A szükséges törzsek teljes keverékét tartalmazza.

    Lassú és korlátozott savasodás és közepes proteolízis eredményeként, nem túl erős, kellemes ízvilágot és krémfehér felület képez.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
           
    Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!

    Vacherin Mont d'Or sajt készítéséhez.


    Adagolása:
    Kiszerelési egység Ajánlott tej mennyiség Bruttó  ár Akciós bruttó ár
    DL 1 50 liter hőkezelt, vagy
    100 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 1 10 x 50 liter hőkezelt, vagy
    10 x 100 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5  liter hőkezelt, vagy
    liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet:  38-40 C fok.
    Érlelési idő, az oltóanyag hozzáadása előtt 15-30 perc.
    Összetétele:
    Streptococcus thermophilus, Nem tudod mik ezek és mire valók?
    Élesztő: Débaryomyces hansenii és
    Candida colliculosa, A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Géotrichum candidum (jellegzetes aromáért),
    Érlelő kultúrák: Micrococcusok


    Segédanyag: maltodextrin
       A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
       
    Savasítás: •lassú és korlátozott
    Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon 3 hónap
    - 18 C fokon 2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!



    1