, , , , ,

    IOTA R - Reblochon

    Kereső
    100-200 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Részletek
    Hamarosan
    10x 100-200 liter tejhez
    17 860 Ft
    14 063 Ft +áfa
    Hamarosan
    350-700 liter tejhez
    5 335 Ft
    4 201 Ft +áfa

    Termékismertető

    Termofil starterkultúra, Lactobacillus rhamnosus-al kiegészítve.

    Reblochon és egyéb, hagyományos, lágy tésztájú, préselt sajt készítéséhez.

    Segítségével nagyon jó minőségű rugalmas tésztát és komplex ízt kapunk a lactobacillusok által nyújtott erős proteolitikus hatásnak és aromaképzésüknek köszönhetően.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
           
    Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
    • Reblochon

    típusú sajtok készítéséhez.


    Adagolása:
    Kiszerelési egység Ajánlott tej mennyiség
    DL 1 100 liter hőkezelt, vagy
    200 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 1 10 x 100  liter hőkezelt, vagy
    10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5 350 liter hőkezelt, vagy
    700 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet:  28-35 C fok.
    Inkubációs idő az oltóenzim hozzáadása előtt 30 perc - 1 óra.
    Összetétele:
    • Streptococcus thermophilus Nem tudod mik ezek és mire valók?
    • Lactobacillus bulgaricus
    • Lactobacillus rhamnosus A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
       
       

       A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
       
    Savasítás: • gyors
    Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon 3 hónap
    - 18 C fokon 2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!



    1