,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Alpha 6
Alpha Bleu 1 - Kéksajtok starter keveréke
Beta 1 - Morbier
Beta 6 - Gouda, Edami
Delta 1 - Thermofil starter
Delta PM
Omega 3
Gamma 1 - Védelmi kultúra
Gamma 22 - Védelmi kultúra
Gamma 3 - Védelmi kultúra
Iota Kefir 2
Iota Kefir 3
Iota Probi - Probiotikus joghurt vagy acidotej kultúra
IOTA 1 - Propionibacterium
IOTA 2 - Propionibacterium
Iota 5 - Tanyasajt
Iota Camembert
IOTA CL2 - Vegyes alvasztású sajtok keveréke
IOTA CL3 - Chevre
Iota FF - Krémsajt, friss sajt
Iota Munster
Iota Raclette
IOTA R - Reblochon
Iota Vacherin
Kappa 1 - Alpesi sajtok starter keveréke
Kappa 2 - Pireneusi sajtok starter keveréke
Kappa 3 - Kisméretű sajtok nagy lyukakkal
Kappa 4 - Alpesi sajtok aromája
Lambda 3 - Bolgár joghurt kultúra
Lambda 5 - Joghurt kultúra
Lambda 7 - Joghurt kultúra
Lambda 12 - Joghurt kultúra
Lambda 13 - Joghurt kultúra
Lambda 21 - Joghurt kultúra Lactob. Plantarummal
Lambda 25 - Joghurt kultúra, Lactob. Plantarummal
Sigma 13 - Penicillium Album
Sigma 12 - Penicillium Roqueforti
Sigma 15 - Penicillium Roqueforti
Sigma 17 - Penicillium Roqueforti
Sigma 18 - Penicillium Roqueforti
Sigma 23 - 3 fajta élesztő keveréke
Sigma 26 - Candida Colliculosa
Sigma 28 - Kluyveromyces
Sigma 30 - Saccharomyces
Sigma 41 - Penicillium nalgiovensis
Sigma 50 CL - Geotrichum candidum
Sigma 54 - Geotrichum candidum
Sigma 55 - Geotrichum candidum
Sigma 62 - Brevibacterium
Sigma 63 - Brevibacterium
Sigma 71 - Penicillium candidum
Sigma 74 - Penicillium candidum
Sigma 93 - Camembert érlelő komplex
Sigma 96 SP - Raclette és Trappista sajtokhoz
Sigma 97 PY - Pireneusi sajtokhoz
Sigma 98 C - Szárazkérgű Tomme-hoz
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Webáruház
Coquard
Iota Probi - Probiotikus joghurt vagy acidotej kultúra
Iota Probi - Probiotikus joghurt vagy acidotej kultúra
Kereső
listanézet
rácsnézet
Ajánlott sorrend
Név szerint növekvő
Név szerint csökkenő
Gyártó szerint növekvő
Gyártó szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
20 termék/oldal
40 termék/oldal
60 termék/oldal
COQUARD
Iota Probi - Dl 1
20 liter tejhez
1 795
Ft
1 413
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
COQUARD
Iota Probi - 10 x Dl 1
10x 20 liter tejhez
13 460
Ft
10 598
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hamarosan
COQUARD
Iota Probi - Dl 3,5
150-180 liter tejhez
4 630
Ft
3 646
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Termékismertető
Széles spektrumu probiotikummal dúsított kultúra keverék, liofilizált formában, a tej közvetlen beoltásához.
Használható acidotej / "joghurt" , erjesztett tejital készítéséhez
Optimális oltási hőmérséklet:
35 - 42 C fok
Ezen a hőmérsékleten a fermentáció 4-6 óra alatt végbemegy.
5 baktériumtörzset tartalmaz, melyből 4 kizárólag ebben a keverékben található meg.
Lactobacillus acidophilus:
Képes átjutni az emésztő-rendszeren, és
a vastagbélben megtelepedni,
elszaporodni. Itt
gátolja a különféle kórokozók, gombák szaporodását.
Önmaga termel egy gyenge antibiotikumot.
Erősíti az immunrendszert a bélben lévő patogén mikroflóra megsemmisítésével.
Segíti a tejfehérjék, zsírok, laktóz emésztését,
normalizálja a szív munkáját, növeli a vérerek rugalmasságát, és csökkenti a koleszterin-tartalmat.
Csökkenti egyes légúti fertőzések kockázatát.
Antidepresszásként hat.
Bifidobacterium infantis:
az emberi bélflóra egyik összetevője.
Javítja az emésztést,
gyulladáscsökkentő hatású és
hozzájárul az emésztőrendszer egészségének megőrzéséhez.
Hatékony az Irritábilis bél szindrómatüneteinek enyhítésében.
A Bifidobacterium longum:
egy olyan jótékony hatású baktérium, amely
része az természetes emberi bélflórának.
Hozzájárul a vastagbél egészségének megőrzéséhez,
gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, továbbá
kedvezően hat az immunrendszer működésére.
A Bifidobacterium breve:
kulcsfontosságú szerepet játszik az egészség megőrzésében.
Támogatja a vastagbél működését, enyhíti a székrekedést, és
csökkenti a gázképződést, a puffadást és a hasmenést.
Serkenti az immunrendszert, gátolja az E. coli a Candida gomba szaporodását.
Felhasználása:
megegyezik a joghurt kultúráéval:
Tejet 90 C fokra melegítjük
Visszahűtjük oltási hőmérsékletre (35-42 C fok)
Ezt a hőmérsékletet tartjuk 4-6 órán át
Egy éjszakát hűtőben érleljük
4 C fokon tároljuk
Összetétele:
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium breve
Bifidobacterium longum
Adagolása :
DL 1 20 liter pasztörizált tejhez
DL 3,5 150 - 180 liter pasztörizált tejhez
Tárolása:
+ 4 C fokon 3 hónap
-18 C fokon eltarthatósága csomagolástól számított 2 év.
Víztől, párától óvni kell.
1
Megosztás
Írj nekünk massangeren