, , , , ,

    Delta 1 - Thermofil starter

    Kereső
    100-200 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Részletek
    Hamarosan
    10x 100-200 liter tejhez
    17 860 Ft
    14 063 Ft +áfa

    Termékismertető

    A Delta 1 thermofil starter kultúrát kifejezetten hevített, gyúrt sajtok készítéséhez fejlesztették.

    A speciális Steptococcus törzsnek és a jól kezelhető, praktikus kiszerelésének köszönhetően tökletesen alkalmas kisüzemi sajtkészítőknek, gyúrtsajtok készítéséhez.

    Fehérje bontó képessége igen csekély. Így hosszan eltartható terméket készíthetünk.

    Használható önmagában, vagy a proteolízis javítása érdekében micrococcussal vagy mezofil tenyészettel együtt.

    Mind mozarella, provolone de a parenyica sajt készítésekor is (a Delta 1-nek, de bármelyik egyéb egytörzs Thermofil kultúrának is) tökéletes kiegészítő kultúrája a Kappa4!

    Érdemes - sőt, ha több hétig eltartanád, kötelező :) - kipróbálni!


    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
           
    Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
    Mozarella,
    Parenyica,
    Provolone,
    és egyéb hevített gyúrt sajtok készítéséhez.

    Adagolása:
    Kiszerelési egység Ajánlott tej mennyiség
    DL 1 100 liter hőkezelt, vagy
    200 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 1 10 x 100  liter hőkezelt, vagy
    10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5 350 liter hőkezelt, vagy
    700 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet:  30-37 C fok.
    Az oltó hozzáadása előtt legalább 30 percel adjuk a tejhez. 
    Összetétele:
    Steptococcus salivarius thermophilus Nem tudod mik ezek és mire valók?


    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




    Segédanyag: maltodextrin
       A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
       
    Savasítás: • intenzív
    Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon 3 hónap
    - 18 C fokon 2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!



    1