, , , , ,
    Danisco Choozit FT001 - Feta
    danisco
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit FT001 - Feta

    Cikkszám: F-90757/x
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Mezofil-termofil keverék
    3 720 Ft

    Termékismertető

    A Danisco Choozit FT 001 LYO, mezofil és termofil törzsekből álló keverék, amely megfelelő savanyodást biztosít mind a hagyományos mind az UF technológiához.

    Segítségével tiszta ízű, kiegyensúlyozott aromájú sajtot készíthetünk.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
     Feta típusú és
     egyéb fehér sajtok készítéséhez.






    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter tejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
    10 DCUfehér sajt (kecsketej, juhtej):  10 DCU 3.720,-
     Ft-  Ft
    fehér sajt tehéntejből: 1-2 DCU
    5 db-tól az egységár
    - Ft/db-  Ft

    100 DCUugyanaz14.320,- Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


    Ajánlott oltási hőmérséklet: 30 C fok
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük

    Összetétele:
    Lactococcus lactis subsp. lactisNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactococcus cremoris subsp. cremoris
    Streptococcus salivarius subsp. thermophilusA leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
    Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus


    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• 
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.

     
    + 4C fok alattcsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

     

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek

     COQUARD Camembert csomag
    Hamarosan
    500 liter tejhez
    8 060 Ft 6 120 Ft
    Egyedi
     COQUARD Iota - Vacherin
    Hamarosan
    2 840 Ft -tól