, , , , ,
    Danisco Choozit SU CASU - Thermofil starter (50 DCU)
    danisco
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit SU CASU - Thermofil starter (50 DCU)

    Cikkszám: 50489
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    7 580 Ft
    Nettó: 5 969 Ft +áfa
     db
    Rövid ismertető: Pecorino, Parmezán, Grana készítéséhez

    Termékismertető

    A Danisco Choozit  SU CASU a Danisco cégnek egy speciális, 100%ban termofil törzseket tartalmazó kultúra keveréke, tehén és juhtejből előállított kemény és félkemény sajtok készítéséhez dél-olasz stílusban.

    Olaszországban hivatalos engedélyt kapott a Pecorino Sardo DOP védjegyes sajt gyártására.

    Édes, diós ízt fejleszt. A közepesen magas utómelegítési hőmérséklettel, kiegyensúlyozott savasodást és érést fog biztosítani.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Parmezan, 
    Pecorino,
    Grana Parmigiano,
    Romano és egyéb magas hőn utómelegített sajtok készítéséhez.


    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter tejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
    50 DCUfélkemény sajt:  5 DCU / 100 liter tej7.580,-
     Ft-  Ft
    kemény sajt: 5 DCU / 100 liter tej
    5 db-tól az egységár

     Ft/db-  Ft

     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.

    Ajánlott oltási hőmérséklet: 37 - 40 C fok
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük

    Összetétele:
    Streptococcus salivarius subsp. thermophilusNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
    Lactobacillus helveticusA leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!






    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• közepesen gyors
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon maximum 3 hónap,
    4 C fok alattcsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!



    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

     - Kazein számok
    10 db / csomag
    350 Ft -tól
    276 Ft +áfa
     - Camembert papír - KICSI
    200x200 mm
    3 205 Ft -tól
    2 524 Ft +áfa
     Danisco Choozit MM 100 - 25 DCU
    Mezofil starter
    3 950 Ft
    3 110 Ft +áfa
    Részletek

    Hasonló termékek