,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
Choozit Probat 222
Choozit ALP D - Vegyes starter
Choozit KAZU - Tanyakultúra
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Danisco
Choozit SU CASU - Thermofil starter (50 DCU)
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
Danisco
Choozit SU CASU - Thermofil starter (50 DCU)
Nyomtatás
Cikkszám:
50489
Gyártó:
Danisco »
Kiszerelés:
db
7 580
Ft
Nettó:
5 969
Ft +áfa
db
Kosárba
Kedvencekhez
Rövid ismertető:
Pecorino, Parmezán, Grana készítéséhez
Termékismertető
A Danisco Choozit
SU CASU a Danisco cégnek egy speciális, 100%ban termofil törzseket tartalmazó kultúra keveréke, tehén és juhtejből előállított kemény és félkemény sajtok készítéséhez dél-olasz stílusban.
Olaszországban hivatalos engedélyt kapott a Pecorino Sardo DOP védjegyes sajt gyártására.
Édes, diós ízt fejleszt. A közepesen magas utómelegítési hőmérséklettel, kiegyensúlyozott savasodást és érést fog biztosítani.
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Parmezan,
•
Pecorino,
•
Grana Parmigiano,
•
Romano és egyéb magas hőn utómelegített sajtok készítéséhez.
Adagolása:
Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység
Ajánlott mennyiség 100 liter tejhez
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
50 DCU
félkemény sajt: 5 DCU / 100 liter tej
7.580,-
Ft
-
Ft
kemény sajt: 5 DCU / 100 liter tej
5 db-tól az egységár
Ft/db
-
Ft
Ft
-
Ft
A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.
Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.
A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.
Ajánlott oltási hőmérséklet:
37 - 40 C fok
A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
Összetétele:
•
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Nem tudod mik ezek és mire valók?
•
Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
•
Lactobacillus helveticus
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
• közepesen gyors
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
maximum 3 hónap,
4 C fok alatt
csomagoláson jelzett ideig.
(Gyártástól számított 18 hónap.)
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
-
Kazein számok
10 db / csomag
350
Ft
-tól
276
Ft +áfa
Részletek
Hamarosan
-
Camembert papír - KICSI - 200x200 mm
50 ív
3 205
Ft
2 524
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Hamarosan
Danisco
Choozit MM 100 - 25 DCU
Mezofil starter
3 950
Ft
3 110
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
6 900
Ft
5 433
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hasonló termékek
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
6 900
Ft
5 433
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hamarosan
Danisco
Choozit ALP - 100 DCU
Vegyes starter
Kemény sajtok készítéséhez
7 310
Ft
5 756
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Hamarosan
Danisco
Choozit MA 11 - 50DCU
Mezofil starter
5 620
Ft
4 425
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Hamarosan
Danisco
Choozit MM 100 - 25 DCU
Mezofil starter
3 950
Ft
3 110
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Megosztás
Írj nekünk massangeren