,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Kemény sajtok starterei
Choozit SU CASU - Thermofil starter (50 DCU)
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
Danisco
Choozit SU CASU - Thermofil starter (50 DCU)
Nyomtatás
Cikkszám:
50489
Gyártó:
Danisco »
Kiszerelés:
db
Készlet:
Hamarosan
Pecorino, Parmezán, Grana készítéséhez
7 580
Ft
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Termékismertető
A Danisco Choozit
SU CASU a Danisco cégnek egy speciális, 100%ban termofil törzseket tartalmazó kultúra keveréke, tehén és juhtejből előállított kemény és félkemény sajtok készítéséhez dél-olasz stílusban.
Olaszországban hivatalos engedélyt kapott a Pecorino Sardo DOP védjegyes sajt gyártására.
Édes, diós ízt fejleszt. A közepesen magas utómelegítési hőmérséklettel, kiegyensúlyozott savasodást és érést fog biztosítani.
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Parmezan,
•
Pecorino,
•
Grana Parmigiano,
•
Romano és egyéb magas hőn utómelegített sajtok készítéséhez.
Adagolása:
Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység
Ajánlott mennyiség 100 liter tejhez
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
50 DCU
félkemény sajt: 5 DCU / 100 liter tej
7.580,-
Ft
-
Ft
kemény sajt: 5 DCU / 100 liter tej
5 db-tól az egységár
Ft/db
-
Ft
Ft
-
Ft
A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.
Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.
A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.
Ajánlott oltási hőmérséklet:
37 - 40 C fok
A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
Összetétele:
•
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Nem tudod mik ezek és mire valók?
•
Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
•
Lactobacillus helveticus
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
• közepesen gyors
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
maximum 3 hónap,
4 C fok alatt
csomagoláson jelzett ideig.
(Gyártástól számított 18 hónap.)
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
-
Kazein számok
10 db / csomag
350
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit MM 100 - Mezofil starter (25 DCU)
3 620
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
5 600
Ft
Részletek
-
Camembert doboz és tető
40 darab vagy
1 teljes karton azaz 320 db (8csomag 7 áráért!)
7 910
Ft
Részletek
Hasonló termékek
COQUARD
Kappa 1 - Alpesi sajtok keveréke
2 365
Ft
-tól
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Kappa 2 - Kemény sajtok keveréke
5 335
Ft
-tól
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Kappa 3 - Kisméretű sajtok nagy lyukakkal
2 365
Ft
-tól
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit ALP - Kevert kultúra (100 DCU)
7 310
Ft
Részletek
Megosztás
Írj nekünk massangeren