, , , , ,
    Utolsó darab
    Danisco Holdbac LC - Védelmi kultúra  (100 DCU)
    danisco
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Holdbac LC - Védelmi kultúra (100 DCU)

    Cikkszám: 967569
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Félkemény és kemény sajtokhoz
    6 850 Ft
    Nettó: 5 394 Ft +áfa
    "Nagycsomag"
    3 db-tól 4 661 Ft +áfa, bruttó 5 920 Ft /db

    Termékismertető

    A Danisco Holdbac LC LYO 100 DCU félemény és kemény sajtok készítésekor használatos védelmi termofil egytörzs kultúra. Nagyon lassú savanyítással L(+) tejsavat képez, és kis mennyiségű citrátot bont diacetillé és acetoinná. Sóval szemben kimondottan ellenálló.

    Biológiai úton gátolja a nem kívánatos mikroorganizmusok szaporodását és aktivitását (törzstől és fajtól függően), pl.: leuconostoc, heterofermentatív lactobacillusok és enterococcusok.

    A Holbac termékcsaláddal biztonságosabbá/tartósabbá tehetjük termékeinket és egyidejűleg kielégíthetjük a fogyasztók természetes termékek iránti igényét!

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
     Ementáli és egyéb
     félkemény és kemény sajtok készítéséhez.






    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter kádtejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
    100 DCUfélkemény sajt:  5-20 DCU 6.850,-
     Ft-  Ft
    ementáli: 5-20 DCU
    3 db-tól az egységár
    5.480,- Ft/db-  Ft

     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük

    Összetétele:
    Lactobacillus rhamnosusNem tudod mik ezek és mire valók?




    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!






    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
      Nem tartalmaz laktózt.
      
    Savasítás:• kevés, lassú
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon maximum 3 hónap,
    -18 C fokoncsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

     


    A Holdbac termékcsalád főbb előnyei:
    • Természetes képességük van arra, hogy gátolják a nem kívánatos, specifikus mikroorganizmusok növekedését, például a látható penészt, az élesztőket és a listeriát.
    • Növelik az eltarthatóságot.
    • Használatuk egyszerű, a tej közvetlen beoltására vannak kifejlesztve.
    • Segítségükkel kielégíthetjük a fogyasztók természetes termékek iránti igényét.

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Utolsó darab
     Danisco Yo-Mix 495 LYO - Joghurt kultúra (100 DCU)
    9 180 Ft Min.m: 2025.03.hó 8 630 Ft
    6 795 Ft +áfa
    Részletek
     - Camembert papír - KICSI
    200x200 mm
    3 205 Ft
    2 524 Ft +áfa
    Részletek
     - Sajtkendő - Sötétkék - 104x107cm
    Hamarosan
    Elasztikus polietilén
    2 230 Ft
    1 756 Ft +áfa

    Hasonló termékek