,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Holdbac LC - Védelmi kultúra (100 DCU)
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
Danisco
Holdbac LC - Védelmi kultúra (100 DCU)
Nyomtatás
Cikkszám:
967569
Gyártó:
Danisco »
Kiszerelés:
db
Készlet:
Hamarosan
Félkemény és kemény sajtokhoz
6 850
Ft
"Nagycsomag"
3 db-tól 5 480 Ft /db
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Termékismertető
A Danisco Holdbac LC LYO 100 DCU félemény és kemény sajtok készítésekor használatos védelmi termofil egytörzs kultúra. Nagyon lassú savanyítással L(+) tejsavat képez, és kis mennyiségű citrátot bont diacetillé és acetoinná. Sóval szemben kimondottan ellenálló.
Biológiai úton gátolja a nem kívánatos mikroorganizmusok szaporodását és aktivitását (törzstől és fajtól függően), pl.: leuconostoc, heterofermentatív lactobacillusok és enterococcusok.
A Holbac termékcsaláddal biztonságosabbá/tartósabbá tehetjük termékeinket és egyidejűleg kielégíthetjük a fogyasztók természetes termékek iránti igényét!
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Ementáli és egyéb
•
félkemény és kemény sajtok készítéséhez.
Adagolása:
Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység
Ajánlott mennyiség 100 liter kádtejhez
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
100 DCU
félkemény sajt: 5-20 DCU
6.850,-
Ft
-
Ft
ementáli: 5-20 DCU
3 db-tól az egységár
5.480,-
Ft/db
-
Ft
Ft
-
Ft
A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.
Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.
A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.
Ajánlott oltási hőmérséklet:
A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
Összetétele:
•
Lactobacillus rhamnosus
Nem tudod mik ezek és mire valók?
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
Nem tartalmaz
laktózt
.
Savasítás:
• kevés, lassú
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
maximum 3 hónap,
-18 C fokon
csomagoláson jelzett ideig.
(Gyártástól számított 18 hónap.)
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!
Termékspecifikáció
A Holdbac termékcsalád főbb előnyei:
Természetes képességük van arra, hogy gátolják a nem kívánatos, specifikus mikroorganizmusok növekedését, például a látható penészt, az élesztőket és a listeriát.
Növelik az eltarthatóságot.
Használatuk egyszerű, a tej közvetlen beoltására vannak kifejlesztve.
Segítségükkel kielégíthetjük a fogyasztók természetes termékek iránti igényét.
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
5 600
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Yo-Mix 495 LYO - Joghurt kultúra (100 DCU)
8 920
Ft
Részletek
-
Camembert papír - KICSI
200x200 mm
3 205
Ft
Részletek
-
Sajtkendő, sötét kék
Több méretben
1 060
Ft
Részletek
Hasonló termékek
-
Pumpás flakon
610
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit DH 2D - Savtalanító élesztő
3 520
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit MVA 10 D - Aromaképző kultúra
7 160
Ft
Részletek
Danisco
KM-Mix - Érlelő keverék
2 130
Ft
Részletek
Megosztás
Írj nekünk massangeren