, , , , ,
    Utolsó darab
    Danisco Yo-Mix 495 LYO - Joghurt kultúra (100 DCU)
    danisco
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Yo-Mix 495 LYO - Joghurt kultúra (100 DCU)

    Cikkszám: 943448
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Sima sűrű állomány, jó eltarthatóság
    9 180 Ft   Min.m: 2025.03.hó: 8 630 Ft
    7 228 Ft +áfa6 795 Ft +áfa
     db

    Termékismertető

    A Danisco Yo-MIX 495 LYO 100 DCU  törzseit, nagy gondossággal válogatták és kombinálták, hogy megfeleljenek az Ön speciális igényeinek a savanyítás, az állag és az íz tekintetében.

    Ph 4,6-ig gyors, utána kimondottan  lassú savanyodás jellemzi. Ezáltal minimális utósavanyodású, stabil joghurt készíthető vele, mely jól bírja a szállítás során fellépő hőingadozásokat.

      Gyártó által garantált Vegan termék

      *

      Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
          
      Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
      Joghurt készítéséhez.








      Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
      Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter tejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
      100 DCUjoghurt:  10-20 DCU8.920,-
       Ft-  Ft
      100 DCU / 500-100 liter tejhez elegendő.

      - Ft/db-  Ft

       Ft-  Ft


      A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

      Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

      A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.

      Ajánlott oltási hőmérséklet: 37 - 43 C fok
      • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
      • Sterilizált tej esetén, 43 C fokon kultúrázva, 20DCU/100 liter tej mennyiséggel, a 4,6 ph eléréséhez 6,5 óra volt szükséges.
      Összetétele:
      Streptococcus thermophilusNem tudod mik ezek és mire valók?
      Lactobacillus delbureckii subsp. burgaricus


      A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
      Hordozó: szacharóz

      Segédanyag: maltodextrin



        Nem tartalmaz laktózt.
        
      Savasítás:• ph 4,6ig gyors, majd kifejezetten lassú.
      Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
      + 4 C fokon maximum 3 hónap,
      4 C fok alattcsomagoláson jelzett ideig.
      (Gyártástól számított 18 hónap)
      Víztől, párától óvni kell!
      Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

       Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!


      Termék specifikáció letöltése

      Termék értékelés és véleményezés

      Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

      Mások ezt tették még a kosárba

       - Camembert papír - KICSI
      200x200 mm
      3 205 Ft
      2 524 Ft +áfa
      Részletek
       COQUARD Kappa 3 - Dl 1
      Hamarosan
      50-100 liter tejhez
      2 365 Ft
      1 862 Ft +áfa
       Danisco Choozit MM 100 - 25 DCU
      Mezofil starter
      3 950 Ft
      3 110 Ft +áfa
      Részletek

      Hasonló termékek