, , , , ,
    Utolsó darab
    Danisco Choozit MA 11 - Mezofil starter (50DCU)
    danisco
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit MA 11 - Mezofil starter (50DCU)

    Cikkszám: 941419
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Mezofil, homofermentatív kultúra
    5 620 Ft
    Nettó: 4 425 Ft +áfa
    "Nagycsomag"
    5 db-tól 3 787 Ft +áfa, bruttó 4 810 Ft /db

    Termékismertető

    A Danisco Choozit MA11 LYO 50 DCU gyorsan savanyító mezofil homofermentatív alapkulúta. Nem termel gázt.

    Kiegészítő kultúrákkal, de önmagában is, igen sokrétűen felhasználható.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    friss és lágysajtok,
    túró, tejföl, tejszín,
    Ementáli,
    Raclette vagy
    Tomme típusú sajtok és egyéb félkemény sajtok készítéséhez.


    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter kádtejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
    50 DCUFriss sajt:  3,75-6,25 DCU 5.620,-
     Ft-  Ft
    Lágy sajt: 6,25 DCU

    Emmentáli és Tomme: 6,25 DCU

    -  Ft
    Raclette, Fontine, S.-Paulin: 4-6 DCU
    5 db-tól az egységárTvarog, túró és tejföl: 4-6 DCU4.810,- Ft/db-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


    Ajánlott oltási hőmérséklet: 30 C fok
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük

    Összetétele:
    Lactococcus lactis subsp. lactisNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactococcus cremoris subsp. cremoris


    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!





    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
      Nem tartalmaz laktózt!
      
    Savasítás:• 
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.

     
    +4 C fok alattcsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

     

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

     - Kazein számok
    Hamarosan
    10 db / csomag
    350 Ft
    276 Ft +áfa
     - Camembert papír - KICSI
    Hamarosan
    200x200 mm
    3 205 Ft
    2 524 Ft +áfa

    Hasonló termékek

     COQUARD Iota - Raclette
    Hamarosan
    5 820 Ft -tól
    4 583 Ft +áfa
     COQUARD Iota 5 - Tanyasajt
    2 840 Ft -tól
    2 236 Ft +áfa
     COQUARD Beta 6 - Gouda, Edami
    2 365 Ft -tól
    1 862 Ft +áfa
     COQUARD Beta 1 -  Morbier
    2 365 Ft -tól
    1 862 Ft +áfa