, , , , ,
    Új
    Danisco Choozit RA 24 - Cheddar  (50 DCU)
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit RA 24 - Cheddar (50 DCU)

    Cikkszám: 50383
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Mezofil-termofil, homofermentatív keverék
    7 450 Ft

    Termékismertető

    A Danisco Choozit RA 24 egy egyedi ízvilágot biztosító, gyorsan savasító, homofermentatív mezofil alapú, vegyes tenyészet.

    Alkalmas Cheddar sajt és egyéb zárt szerkezetű félkemény sajtok ( pl.: Monterey Jack) készítéséhez. 

    Széles hőmérsékleti tartományban képes egyenletes gyors savasodást létrehozni, gázképzés nélkül.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Cheddar és
     egyéb félkemény, szeletelhető sajtok készítéséhez. 






    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter tejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
    50 DCUcheddar sajt:  6,25-7,5 DCU 
    7.450,-
     Ft-  Ft
    egyéb szeletelhető sajt: 5-6,5 DCU
    5 db-tól az egységár
    ,- Ft/db-  Ft

     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


    Ajánlott oltási hőmérséklet: 35 C fok
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük

    Összetétele:
    Lactococcus lactis subsp. lactisNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactococcus cremoris subsp. cremoris
    Streptococcus salivarius subsp. thermophilusA leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!






    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• gyors
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.

     

    + 4 C fok alattcsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

     

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek