,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt/kefir kultúrák - Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagoló anyagok
Ajándék dobozok, kosarak, tálcák
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Ajándéktermékek
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt/kefir kultúrák - Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagoló anyagok
Ajándék dobozok, kosarak, tálcák
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Ajándéktermékek
Tudástár
>
Receptúrák
Nyitólap
Félkemény sajtok starterei
Choozit KAZU 1 - Kevert kultúra (50 DCU)
Megosztás másokkal:
Danisco
Choozit KAZU 1 - Kevert kultúra (50 DCU)
Nyomtatás
Összehasonlítóba vele
Cikkszám:
50403
Gyártó:
Danisco »
Kiszerelés:
db
Készlet:
Hamarosan
Kézműves technológiához. Félkemény és lágysajtok készítéséhez ajánlott.
6 450
Ft
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Rövid ismertető:
1000 liter tejhez
Termékismertető
Kézműves technológiához kifejlesztett starter kultúra keverék.
Nagyrészint mezofil heterofermentatív baktérium törzstenyészetek keveréke , lactobacillus helveticussal kiegészíve.
A Lactobacillus helveticus javítja sajtunk ízét és textúráját, a cheddarra és a parmezánra jellemző diós ízt alakít ki az érlelés folyamán.
Alkalmas krémsajtok, szeletelhető félkemény és kemény sajtok, jellemzően a helyi sajtok (alpesi, pireneusi) de lágy sajtok készítéséhez is.
Pl.:
Trappista
Gouda
A
lpesi
Pireneusi sajt
C
heddar
Parmezán
Krémsajt
Túró
Fagyasztva szárítva, a tej közvetlen beoltásához. A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva jól elkeverjük. Oltási hőmérséklete 32 C fok.
Összetétele:
Lactococcus lactis susp. lacits,
Lactococcus lactis susp. cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis,
Lactobacillus helveticus
Hordozó: szaharóz és maltodextrin
Adagolása (25 DCU)
Félkemény sajt: 5 - 10 DCU / 100 liter
Lágy sajt: 5 - 10 DCU / 100 liter
Savasítás:
Tárolása:
Ajánlott tárolási hőmérséklet -18 C fok, így eltarthatósága csomagolástól számított 1,5 év. Víztől, párától óvni kell.
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
1000 liter tejhez
5 600
Ft
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Kappa 3 - Kisméretű sajtok nagy lyukakkal
Többféle kiszerelésben
2 365
Ft
Részletek
-
Camembert papír - KICSI
200x200 mm
3 205
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit ALP D - Kevert kultúra (50 DCU)
500 liter tejhez
4 960
Ft
Részletek
Hasonló termékek
Hamarosan
COQUARD
Iota - Raclette
5 820
Ft
Részletek
COQUARD
Iota 5 - Tanyasajt
2 840
Ft
Részletek
COQUARD
Beta 6 - Gouda, Edami
2 365
Ft
Részletek
COQUARD
Beta 1 - Morbier
2 365
Ft
Részletek
Megosztás
Vásárlói fiók
E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Belépés
Hírlevél
Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.
Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.
Írj nekünk massangeren