, , , , ,
    Danisco Choozit RM 34 - pl: Edami, Gouda (50 DCU)
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit RM 34 - pl: Edami, Gouda (50 DCU)

    Cikkszám: 50392
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Heterofermentatív mezofil-termofil keverék
    6 450 Ft

    Termékismertető

    A Danisco Choozi RM 34 aromás mezofil alapú - vegyes tenyészet, minimális gáz termeléssel. Optimális savasodási profilt kínál igen széles hőmérséklet tartományban. Kellemes, rugalmas textúrát eredményez, szabályozott íz és gázképződéssel.

    Félkemény és kemény sajtok készítéséhez ajánlott.

    *


    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
     Szeletelhető, félkemény sajtok és
     Cheddar készítéséhez.

    Pl.
    Gouda
    Edami


    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter tejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
    50 DCUfélkemény sajt:  2-10 DCU 6.450,-
     Ft-  Ft
    cheddar sajt:  5-7,5 DCU
    10 db-tól az egységár
    ,- Ft/db-  Ft

     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


    Ajánlott oltási hőmérséklet: 35 C fok
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
    • 35 C fokon oltva és inkubálva, a 1,1 Ph változást <=5,5 óra alatt érte el 10DCU/100 liter tej mennyiséget használva.
    Összetétele:
    Lactococcus lactis subsp. lactisNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactococcus cremoris subsp. cremoris
    Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetilactisA leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Streptococcus salivarius subsp. thermophilus




    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• 
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.


    + 4 C fok alattcsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

     


    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek