, , , , ,
    Danisco Choozit MA 4001 - Kevert starter
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit MA 4001 - Kevert starter

    Cikkszám: 50433/x
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Parasztházi kultúra
    2 225 Ft

    Termékismertető

    A Danisco Choozit MA 4001 (vagy 4002) nagyon aromás tenyészet, kifejezetten kézműves technológiára fejlesztve. Mezofil dominanciájú parasztházi kultúra, gyors savanyodással és igen jó ízképzéssel. A kistermelői sajtkészítés egyik nélkülözhetetlen kelléke!

    Alkalmas lágy sajtok, félkemény sajtok, túró, tejföl készítésére.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
     lágysajt,
     gomolya,
    szeletelhető félkemény sajtok,
    túró és
    tejföl készítésére is.


    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter tejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
    5 DCUlágysajt:  5-10 DCU 4.830,-
    Ft-  Ft
    gomolya és egyéb szeletelhető sajtok: 5-10 DCU
    25 DCUtúró: 2,5-5 DCU2.225,-Ft -  Ft
    tejföl: 2,5-5 DCU
     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


    Ajánlott oltási hőmérséklet: 30 C fok
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük

    Összetétele:
    Lactococcus lactis subsp. lactisNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactococcus cremoris subsp. cremoris
    Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetilactisA leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Streptococcus salivarius subsp. thermophilus




    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• gyors
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.


    + 4 C fok alattcsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

     




    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek

     COQUARD Camembert csomag
    Hamarosan
    500 liter tejhez
    8 060 Ft 6 120 Ft
    Egyedi
     COQUARD Iota - Vacherin
    Hamarosan
    2 840 Ft -tól