, , , , ,
    Danisco Yo-Mix 601 LYO - Joghurt kultúra (50DCU)
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Yo-Mix 601 LYO - Joghurt kultúra (50DCU)

    Cikkszám: 931169
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Tradicionális joghurt készítéséhez
    5 130 Ft   Min.m: 2023 11 hó: 4 610 Ft
    4 039 Ft +áfa3 630 Ft +áfa
     db

    Termékismertető

    A Danisco YO-MIX 601 LYO 50 DCU gyors erőteljes savanyító hatású, közepes vagy erős aromát képez. Nagy viszkozitású, nagyon krémes, testes joghurt készíthető vele.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Joghurt készítéséhez.








    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter tejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
    50 DCUhagyományos joghurt:  10-50 DCU 5.130,-
     Ft4.610,-  Ft
    habart joghurt: 5-30 DCU

    ivó joghurt: 5-30 DCU
     -  Ft

     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    Ajánlott oltási hőmérséklet: 37 - 43 C fok
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
    • Sterilizált tej esetén, 10 DCU/100 liter tej mennyiséggel, 42 C fokon kultúrázva, 4,85 ph eléréséhez 5 és fél óra volt szükséges.
    Összetétele:
    Streptococcus thermophilusNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactobacillus delbureckii subsp. burgaricus


    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!






    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:•  gyors
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon maximum 3 hónap,
    4 C fok alattcsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!


     Termék specifikáció letöltése

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek

     COQUARD Iota - Probi
    Többféle kiszerelésben
    1 795 Ft -tól
    1 413 Ft +áfa
     Danisco Kefir DA
    Hamarosan
    3 360 Ft
    2 646 Ft +áfa