,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt/kefir kultúrák - Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagoló anyagok
Ajándék dobozok, kosarak, tálcák
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Ajándéktermékek
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt/kefir kultúrák - Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagoló anyagok
Ajándék dobozok, kosarak, tálcák
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Ajándéktermékek
Tudástár
>
Receptúrák
Nyitólap
Joghurt/kefir kultúrák - Probiotikumok
Yo-Mix 601 LYO - Joghurt kultúra (50DCU)
Megosztás másokkal:
Danisco
Yo-Mix 601 LYO - Joghurt kultúra (50DCU)
Nyomtatás
Összehasonlítóba vele
Cikkszám:
931169
Gyártó:
Danisco »
Kiszerelés:
db
Készlet:
Hamarosan
Tradicionális joghurt készítéséhez
4 220 Ft
3 850
Ft
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Rövid ismertető:
500-1000 liter tejhez
Termékismertető
Fagyasztva szárított tenyészet a tej közvetlen beoltására. Gyors erőteljes savanyító hatás, közepes vagy erős aroma. Nagy viszkozitású krémes testes joghurt készíthető vele.
Alkalmas
ivó,
szilárd és
habart joghurt készítéséhez.
Fagyasztva szárítva, a tej közvetlen beoltásához. A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva jól elkeverjük. Oltási hőmérséklete 37-43 C fok.
Összetétele:
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Adagolása
szilárd joghurt: 10-40 DCU 100 liter tejbe
habart joghurt: 5-30 DCU 100 liter tejbe
ivó joghurt: 5-30 DCU 100 liter tejbe
Savasítás:
gyors
Tárolása:
Ajánlott tárolási hőmérséklet 4 C fok alatt, így eltarthatósága csomagolástól számított 1,5 év. Víztől, párától óvni kell.
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
1000 liter tejhez
5 600
Ft
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Kappa 3 - Kisméretű sajtok nagy lyukakkal
Többféle kiszerelésben
2 365
Ft
Részletek
-
Camembert papír - KICSI
200x200 mm
3 205
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit MA 11 - Mezofil starter (50DCU)
1.000 liter tejhez
5 460
Ft
Részletek
Hasonló termékek
Hamarosan
COQUARD
Iota - Probi
Többféle kiszerelésben
1 795
Ft
Részletek
COQUARD
Lambda 21 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
Többféle kiszerelésben
1 980
Ft
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Lambda 25 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
Többféle kiszerelésben
1 980
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Kefir DA
100 l tejhez
3 360
Ft
Részletek
Megosztás
Vásárlói fiók
E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Belépés
Hírlevél
Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.
Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.
Írj nekünk massangeren