,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
KM-Mix - Érlelő keverék
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
Danisco
KM-Mix - Érlelő keverék
Nyomtatás
Cikkszám:
925140107
Gyártó:
Danisco »
Kiszerelés:
db
Kluiveromyces marxianus és Candida krusei
2 130
Ft
Nettó:
1 677
Ft +áfa
db
Kosárba
Kedvencekhez
Termékismertető
A Danisco KM-Mix, egy érlelő kultúra melyet a savas alvasztású túrósajtok érleléséhez használnak. Másodlagos flóraként mutatták ki a jól érlelt "
Harzer Käse" nevü, német eredetű sajton.
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Speciális érlelt túrósajtok készítéséhez.
Adagolása:
Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység
Ajánlott mennyiség 100 liter kádtejhez
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
1 tasak
16 ezer liter kádtejhez
2.130,-
Ft
-
Ft
5 db-tól az egységár
Ft/db
-
Ft
Ft
-
Ft
A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.
Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.
A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.
Felhasználása:
Rehidratálja a tenyészetet aszeptikus körülmények között, majd az oltóanyag hozzáadása előtt keverje hozzá a kádtejhez.
Rehidratálás módja: Használat előtt 10-15 órával, egy 100 ml es flakonba töltsünk 50 ml steril tiszta vizet, oldjuk fel benne a kultúrát, majd töltsük fel 100ml-es jelzésig. Ez az oldat hűtőszekrényben maximum 3 napig tárolható.
Összetétele:
•
Lactococcus lactis subsp. lactis
Nem tudod mik ezek és mire valók?
•
Lactococcus cremoris subsp. cremoris
•
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Lactobacillus helveticus
•
Lactobacillus lactis
•
Segédanyag: dextróz
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
• -
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
2-8 C fok között
csomagoláson jelzett ideig
(maximum 3 hónap)
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!
Termékspecifikáció
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Hasonló termékek
Hamarosan
-
Pumpás flakon
610
Ft
480
Ft +áfa
Részletek
Danisco
Choozit DH 2D - Savtalanító élesztő
3 520
Ft
2 772
Ft +áfa
Részletek
Danisco
Choozit MVA 10 D - Aromaképző kultúra
7 160
Ft
5 638
Ft +áfa
Részletek
COQUARD
Sigma 28 - Kluyveromyces
2 840
Ft
-tól
2 236
Ft +áfa
Részletek
Megosztás
Írj nekünk massangeren