, , , , ,
    Danisco KM-Mix - Érlelő keverék
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco KM-Mix - Érlelő keverék

    Cikkszám: 925140107
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Kluiveromyces marxianus és Candida krusei
    2 130 Ft
    Nettó: 1 677 Ft +áfa

    Termékismertető

    A Danisco KM-Mix, egy érlelő kultúra melyet a savas alvasztású túrósajtok érleléséhez használnak. Másodlagos flóraként mutatták ki a jól érlelt "Harzer Käse" nevü, német eredetű sajton.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
     Speciális érlelt túrósajtok készítéséhez.

     






    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter kádtejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
    1 tasak16 ezer liter kádtejhez2.130,-
     Ft-  Ft

    5 db-tól az egységár

     Ft/db-  Ft

     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


    Felhasználása:
    • Rehidratálja a tenyészetet aszeptikus körülmények között, majd az oltóanyag hozzáadása előtt keverje hozzá a kádtejhez.
    • Rehidratálás módja: Használat előtt 10-15 órával, egy 100 ml es flakonba töltsünk 50 ml steril tiszta vizet, oldjuk fel benne a kultúrát, majd töltsük fel 100ml-es jelzésig. Ez az oldat hűtőszekrényben maximum 3 napig tárolható.
    Összetétele:
    Lactococcus lactis subsp. lactisNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactococcus cremoris subsp. cremoris
    Streptococcus salivarius subsp. thermophilusA leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Lactobacillus helveticus
    Lactobacillus lactis


    Segédanyag: dextróz
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• -
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    2-8 C fok közöttcsomagoláson jelzett ideig
    (maximum 3 hónap)


    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

     



    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Egyedi
     - Fenyőkéreg pánt, Vacherin sajthoz
    Hamarosan
    10 db vagy 25 db
    5 200 Ft -tól
    4 094 Ft +áfa
     COQUARD Alpha Bleu 1 - Dl 1
    100-200 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Részletek
     COQUARD Sigma 17 - Dl 1
    100-200
    3 220 Ft
    2 535 Ft +áfa
    Részletek

    Hasonló termékek