, , , , ,
A Choozit Star26 a gyúrtsajt kultúrák legeslegje! Prémium minőségét annak köszönheti, hogy bár első ránézésre egytörzs kultúra, de a S. thermophilus törzs számos változatának megfelelő arányú keverékét tartalmazza, annak érdekében, hogy garantáltan megfeleljen a hevített és gyúrt sajtokkal szemben támasztott speciális követelményeknek. Fehérje bontó képessége nagyon csekély, ezzel növelve termékünk eltarthatóságát. Csak azoknak ajánljuk akik különleges, minőségi, hosszan eltartható parenyicát készítenének egy állandó minőséget adó, megbízható, profi termékkel! Termofil kultúra, amely
törzsek koncentrált keverékét tartalmazza, fagyasztva szárított formában. Kifejezetten hevített gyúrt sajtok gyártására fejlesztették.
Rendkívül gyors a savanyítóképessége; a kultúrával gyárott termék garantáltan megfelel a hevített gyúrt sajtokkal szemben támasztott speciális követelményeknek (nyúlás és "terülő-képesség”); az alacsony fehérjebontásnak köszönhetően nő a termék szavatossági ideje
ÖSSZETÉTEL:
Használata:
Beoltási mennyiség: Parenyica, mozzarella, pizza-sajt: 4,5-5,0 DCU / 100 liter tej
Beoltási hőfok: 32 oC – 42 oC között.
Tárolása:
Tárolás hőfok 4 oC fokon, száraz körülmények között. A zacskót nyitás előtt 30 – 60 percig tartsák szobahőmérsékleten.. Amennyiben ennél hosszabb ideig tárolják a kultúrát szobahőmérsékleten, csökken az aktivitás.
#Specifikáció