, , , , ,
    Danisco Choozit Star 26 Nagycsomag (10 x 50 DCU)
    danisco
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit Star 26 Nagycsomag (10 x 50 DCU)

    Cikkszám: 90700/10
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: csomag
    10 db 9 áráért!
    56 000 Ft   50 400 Ft
    Rövid ismertető: 10 tasak / csomag

    Termékismertető

    Kedves Mindenki!

    Mostantól a "Nagycsomag"-os kiszerelés nem itt, hanem az eredeti Star26 kulúránál érhető el!

    10 db (vagy több) megvásárlása esetén a rendszer automatikusan az itt látható kedvezményes árral számol! 

    A "Nagycsomag"-os kiszerelések ilyen módon, folyamatosan átvezetésre kerülnek az eredeti termék oldalára.

    Szép napot és jó sajtozást kívánunk!




    A Choozit Star26 a gyúrtsajt kultúrák legeslegje!

    Prémium minőségét annak köszönheti, hogy bár első ránézésre egytörzs kultúra, de a S. thermophilus törzs számos változatának megfelelő arányú keverékét tartalmazza, annak érdekében, hogy garantáltan megfeleljen a hevített és gyúrt sajtokkal szemben támasztott speciális követelményeknek.

    Fehérje bontó képessége nagyon csekély, ezzel növelve termékünk eltarthatóságát.

    Csak azoknak ajánljuk akik különleges, minőségi, hosszan eltartható parenyicát készítenének egy állandó minőséget adó, megbízható, profi termékkel!

    Termofil kultúra
    , amely

    • Streptococcus salivarius subsp. thermophilus 

    törzsek koncentrált keverékét tartalmazza, fagyasztva szárított formában. 

    Kifejezetten hevített gyúrt sajtok gyártására fejlesztették.

    Rendkívül gyors a savanyítóképessége; a kultúrával gyárott termék garantáltan megfelel a hevített gyúrt sajtokkal szemben támasztott speciális követelményeknek (nyúlás és "terülő-képesség”); az alacsony fehérjebontásnak köszönhetően nő a termék szavatossági ideje

     

    ÖSSZETÉTEL:

    • Streptococcus thermophilus



     Használata:

    Beoltási mennyiség: Parenyica, mozzarella, pizza-sajt: 4,5-5,0 DCU / 100 liter tej

     

    Beoltási hőfok: 32 oC – 42 oC között. 

     

    Tárolása:

    Tárolás hőfok 4 oC fokon, száraz körülmények között. A zacskót nyitás előtt 30 – 60 percig tartsák szobahőmérsékleten.. Amennyiben ennél hosszabb ideig tárolják a kultúrát szobahőmérsékleten, csökken az aktivitás.

    #Specifikáció

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek