, , , , ,
    Utolsó darab
    Danisco Choozit LH 100 - L. Helveticus (10DCU)
    vegan
    danisco
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit LH 100 - L. Helveticus (10DCU)

    Cikkszám: 90641
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    5 230 Ft
    Nettó: 4 118 Ft +áfa
     db
    Rövid ismertető: Kiegészítő kultúra kemény és félkemény sajtok készítéséhez

    Termékismertető

    A Danisco Choozit LH 100  nagyon robusztus termofil tenyészet. Enzimatikus hatása miatt ez a kultúra különösen jól alkalmazható a kemény és félkemény sajtok előállításánál, kiegészítő kultúraként. 

    A tenyészet elsődleges feladata a fehérje lebontása (Proteolízis) az öregedés kései szakaszaiban. Ez fontos a kész sajt szerkezetének kifejlesztése és az íz kialakulása szempontjából.
    Javítja a sajt konzisztenciáját és fűszeres ízt kölcsönöz neki. Gátolja, csökkenti a keseredést.

    Ez a kultúra a hegyi sajtok, például az Asiago, a Beaufort és a Gruyere ízének fő tényezője.

    Gyártó által garantált Vegan termék.
    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Félkemény és
    kemény sajtok készítéséhez.






    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter tejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
    10 DCUfélkemény sajt:  0.1 - 0.3 DCU / 100 liter tej 5.230,-
     Ft-  Ft
    kemény sajt: 0.1 - 0.3 DCU / 100 liter tej
    5 db-tól az egységár
     Ft/db-  Ft

     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.

    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
    • Starterkultúrákkal egyidejűleg
    Összetétele:
    Lactobacillus helveticusNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactobacillus delbureckii subsp. lactis


    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!



     


    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• közepeen gyors
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon maximum 3 hónap,
    4 C fok alattcsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!


    Termék specifikáció letöltése

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

     - Kazein számok
    10 db / csomag
    350 Ft
    276 Ft +áfa
    Részletek
     Danisco Choozit MM 100 - 25 DCU
    Mezofil starter
    3 950 Ft
    3 110 Ft +áfa
    Részletek
     COQUARD Kappa 4 - Dl 1
    500 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Részletek

    Hasonló termékek