, , , , ,
    Danisco Choozit TA 54 - Thermofil starter (25 DCU)
    danisco
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit TA 54 - Thermofil starter (25 DCU)

    Cikkszám: 50503
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Stabilizált lágysajtokhoz
    4 960 Ft

    Termékismertető

    A Danisco Choozit TA 54 kifejezetten  stabilizált lágysajtok készítéséhez lett kifejlesztve, melyek lehetnek fehérpenésszel vagy rúzzsal  érők. Alkalmazkodik a hosszú érlelési folyamathoz és a formábatételkori magas ph értékhez.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Stabilizált lágysajtok készítéséhez.
    Szeletelhető sajtok készítéséhez.
    Túró és
    tejföl készítéséhez




    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség 100 liter tejhezBruttó  árAkciós bruttó ár
    25 DCUlágysajt:  5-10 DCU  4.960,-
     Ft-  Ft
    szeletelhető sajt: 1,25-5 DCU

    túró: 10 DCU
    -  Ft
    tejföl: 10 DCU
     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.

    Ajánlott oltási hőmérséklet: 32 - 40 C fok
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük

    Összetétele:
    Streptococcus salivarius subsp. thermophilusNem tudod mik ezek és mire valók?




    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!






    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• közepesen gyors
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon maximum 3 hónap,
    4 C fok alattcsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!


    Termék specifikáció letöltése

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek

     COQUARD Camembert csomag
    Hamarosan
    500 liter tejhez
    8 060 Ft 6 120 Ft
    Egyedi
     COQUARD Iota - Vacherin
    Hamarosan
    2 840 Ft -tól