, , , , ,
    Utolsó darab
    Danisco Choozit MVA 10 D - Aromaképző kultúra
    danisco
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit MVA 10 D - Aromaképző kultúra

    Cikkszám: 50367
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Micrococcus sófürdőbe, mosóvízbe vagy a tej közvetlen oltására
    7 160 Ft
    Nettó: 5 638 Ft +áfa
     db

    Termékismertető

    A Danisco Choozit MVA LYO 10 D aromaképző és érlelő kultúra a sajt érésének elősegítésére. Tejsavat nem képez.
    Nagyon jó sótűrő képessége és enzematikus aktivitása hozzájárul az íz és a textúrajavításához az érés során.
    • Serkenti a tejsavbaktériumokat.
    • Javítja a sajt textúráját és aromáját.
    • Gátolja a szennyező mikroorganizmusokat.
    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
     és
     készítéséhez.



    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség Bruttó  árAkciós bruttó ár
    10 DCUminimum 2 D / 1000 liter kádtej.7.160,-
     Ft-  Ft

    5 db-tól az egységár
    ,- Ft/db-  Ft

     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük. Starterkultúrával egyidejűleg.
    • Mosóvízbe vagy sóoldatba (nincs hivatalos Danisco iránymutatásunk)
    Összetétele:
    Staphylococcus xylosus IINem tudod mik ezek és mire valók?




    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!






    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
      Nem tartalmaz laktózt!
      
    Savasítás:• -
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon maximum 6 hónap,
    -18 C fokoncsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

     


    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek