,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
Choozit Probat 222
Choozit MA 4001 - Vegyes starter
Choozit ALP D - Vegyes starter
Choozit KAZU - Tanyakultúra
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Danisco
Choozit PLA 2D - Brevibacterium
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
Danisco
Choozit PLA 2D - Brevibacterium
Nyomtatás
Összehasonlítóba vele
Cikkszám:
503641
Gyártó:
Danisco »
Kiszerelés:
db
Aromafejlesztő és szinező kultúra keverék
3 595
Ft
Nettó:
2 831
Ft +áfa
db
Kosárba
Kedvencekhez
Termékismertető
A Danisco Choozit PLA 2D egy
komplex érlelő keverék rúzsflórával érő sajtokhoz, mely ideális arányban tartalmazza a szükséges baktériumokat és a fejlődésükhöz szükséges mikroorganizmusokat.
A sajt ízének, illatának és a kéreg színének a kialakításáért felel.
Nem tolakodó, kellemes vörös-narancssárga szín, kezdeti édeskés gyümölcsös illat jellemzi. Az érés során kéntartalmú aminosavakból származó jellegzetes aromát hoz létre.
Egyaránt alkalmazható lágy tésztájú és félkemény sajtok készítésénél.
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Pl: Pálpusztai,
•
Munster,
•
Reblochon,
•
Appenzeller és
•
egyéb félkemény és lágy sajtokhoz, ahol kéreg rúzsos érlelését szeretnénk.
Adagolása:
Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység
Ajánlott mennyiség
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
10 DCU
tejbe adagolva: 1 D / 1000 liter tej
3.595,-
Ft
-
Ft
Felületi felhordással: 2 D / 100 kg sajt
5 db-tól az egységár
,-
Ft/db
-
Ft
Ft
-
Ft
A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.
Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.
A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.
Ajánlott oltási hőmérséklet:
Starterkultúrával egyidejűleg, a szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
Felületre permetezve, vagy mosóvízben: A rehidratáló oldat legyen steril, tartalmazzon 0,1% glükózt és 0,9% Nacl-ot. Ez az oldat maximum 16 órát tárolható 5 C fokos hőmérsékleten.
Összetétele:
•
Brevibacterium linens
Nem tudod mik ezek és mire valók?
•
Arthrobacter nicotianae
•
Debaryomyces hansenii
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Geotrichum fehér törzse
•
Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
•
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
maximum 6 hónap,
-18 C fokon
csomagoláson jelzett ideig.
(Gyártástól számított 18 hónap.)
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!
Termékspecifikáció
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Kapcsolódó vagy hasonló termékek
COQUARD
Iota Vacherin- Dl 1
50-100 liter tejhez
2 840
Ft
2 236
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
COQUARD
IOTA Munster - Dl 1
100-200 liter tejhez
2 530
Ft
1 992
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
-
Pumpás flakon
610
Ft
480
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
6 500
Ft
5 118
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Hamarosan
COQUARD
Kappa 3 - Dl 1
50-100 liter tejhez
2 365
Ft
1 862
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Danisco
Yo-Mix 495 LYO - Joghurt kultúra (100 DCU)
9 180 Ft
Min.m: 2025.03.hó
8 630
Ft
6 795
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
-
Camembert papír - KICSI
200x200 mm
3 205
Ft
2 524
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hasonló termékek
Hamarosan
Danisco
Choozit DH 2D - Savtalanító élesztő
3 520
Ft
2 772
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Danisco
Choozit MVA 10 D - Aromaképző kultúra
7 160
Ft
5 638
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hamarosan
Danisco
KM-Mix - Érlelő keverék
2 130
Ft
1 677
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Hamarosan
Danisco
Holdbac YM-B - Védelmi kultúra (100DCU)
7 350
Ft
5 787
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Megosztás
Írj nekünk massangeren