, , , , ,
    Utolsó darab
    Danisco Choozit PLA 2D - Brevibacterium
    danisco
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit PLA 2D - Brevibacterium

    Cikkszám: 503641
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Aromafejlesztő és szinező kultúra keverék
    3 595 Ft
    Nettó: 2 831 Ft +áfa
     db

    Termékismertető

    A Danisco Choozit PLA 2D egy komplex érlelő keverék rúzsflórával érő sajtokhoz, mely ideális arányban tartalmazza a szükséges baktériumokat és a fejlődésükhöz szükséges mikroorganizmusokat. A sajt ízének, illatának és a kéreg színének a kialakításáért felel.

    Nem tolakodó, kellemes vörös-narancssárga szín, kezdeti édeskés gyümölcsös illat jellemzi. Az érés során kéntartalmú aminosavakból származó jellegzetes aromát hoz létre.

    Egyaránt alkalmazható lágy tésztájú és félkemény sajtok készítésénél.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Pl: Pálpusztai,
    Munster,
    Reblochon,
    Appenzeller és
    egyéb félkemény és lágy sajtokhoz, ahol kéreg rúzsos érlelését szeretnénk.


    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    10 DCUtejbe adagolva:  1 D / 1000 liter tej 3.595,-
     Ft-  Ft
    Felületi felhordással: 2 D / 100 kg sajt
    5 db-tól az egységár
    ,- Ft/db-  Ft

     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    • Starterkultúrával egyidejűleg, a szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
    • Felületre permetezve, vagy mosóvízben: A rehidratáló oldat legyen steril, tartalmazzon 0,1% glükózt és 0,9% Nacl-ot. Ez az oldat maximum 16 órát tárolható 5 C fokos hőmérsékleten. 
    Összetétele:
    Brevibacterium linensNem tudod mik ezek és mire valók?
    Arthrobacter nicotianae
    Debaryomyces hanseniiA leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Geotrichum fehér törzse




    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• 
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon maximum 6 hónap,
    -18 C fokoncsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

     

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Kapcsolódó vagy hasonló termékek

     COQUARD Iota Vacherin- Dl 1
    50-100 liter tejhez
    2 840 Ft
    2 236 Ft +áfa
    Részletek
     COQUARD IOTA Munster - Dl 1
    100-200 liter tejhez
    2 530 Ft
    1 992 Ft +áfa
    Részletek
     - Pumpás flakon
    610 Ft
    480 Ft +áfa
    Részletek

    Mások ezt tették még a kosárba

     COQUARD Kappa 3 - Dl 1
    Hamarosan
    50-100 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Utolsó darab
     Danisco Yo-Mix 495 LYO - Joghurt kultúra (100 DCU)
    9 180 Ft Min.m: 2025.03.hó 8 630 Ft
    6 795 Ft +áfa
    Részletek
     - Camembert papír - KICSI
    200x200 mm
    3 205 Ft
    2 524 Ft +áfa
    Részletek

    Hasonló termékek