,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Choozit DH 2D - Savtalanító élesztő
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
Danisco
Choozit DH 2D - Savtalanító élesztő
Nyomtatás
Cikkszám:
50307
Gyártó:
Danisco »
Kiszerelés:
db
Sajtokhoz, kefirhez és kolbászokhoz
3 520
Ft
Nettó:
2 772
Ft +áfa
db
Kosárba
Kedvencekhez
Termékismertető
A Choozit DH aromatenyészet egy élesztő tenyészet a sófürdő oltására, vagy permetezésre.
Gátolja az idegen penészek képződését, kiválóan alkalmazható a kéksajtok felületvédelmére.
Kiváló érési környezetet biztosít.
A Danisco Choozit DH LYO 2 D savtalanító élesztő a tejipar számára és az érlelt nyers kolbászokhoz.
Előkészíti a közeget a savérzékeny mikroorganizmusok számára és megakadályozza a nem kívánatos penészek megtelepedését.
Gyors semlegesítő képességel, kíváló aromakézéssel és enzimaktivitással rendelkezik.
Kompatibilis a kívánt flórákkal a sajtkészítés folyamán.
Szénhidrát anyagcseréje: cukor felszívódása, tisztán aerob környezetben.
Fehérje anyagcseréje: kazeolitikus és aminopeptidáz aktivitás, peptidek és aminosavak felszabadítása.
Zsíranyagcseréje során a triglicerideket bontja.
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Érlelt sajtokhoz,
•
érlelt nyers kolbászhoz, és
•
Kefir készítéséhez.
Adagolása:
Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység
Ajánlott mennyiség
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
2 D
érlelt sajt: 1 D / 1000 liter kádtej
3.520,-
Ft
-
Ft
érlelt nyers kolbász: 1-10 D / 1 liter oldat
kefir: 1-10 D / 100 liter tej
,-
Ft/db
-
Ft
Ft
-
Ft
A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.
Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.
A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.
Ajánlott oltási hőmérséklet:
A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
Felületre permetezve, vagy merítéssel: A rehidratáló oldat legyen 30 C foknál hidegebb, steril, tartalmazzon 0,1% glükózt és 0,9% Nacl-ot. Figyelni kell hogy az oldat mindkét esetben homogén legyen.
Összetétele:
•
Debaryomyces hansenii
Nem tudod mik ezek és mire valók?
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
•
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
maximum 3 hónap,
-18 C fokon
csomagoláson jelzett ideig.
(Gyártástól számított 12 hónap.)
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!
Termékspecifikáció
*
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
6 500
Ft
5 118
Ft +áfa
Részletek
Hamarosan
-
Kazein számok
10 db / csomag
350
Ft
276
Ft +áfa
Részletek
Hamarosan
-
Camembert papír - KICSI
200x200 mm
3 205
Ft
2 524
Ft +áfa
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit MM 100 - Mezofil starter (25 DCU)
3 950
Ft
3 110
Ft +áfa
Részletek
Hasonló termékek
Hamarosan
-
Pumpás flakon
610
Ft
480
Ft +áfa
Részletek
Danisco
Choozit MVA 10 D - Aromaképző kultúra
7 160
Ft
5 638
Ft +áfa
Részletek
Danisco
KM-Mix - Érlelő keverék
2 130
Ft
1 677
Ft +áfa
Részletek
COQUARD
Sigma 28 - Kluyveromyces
2 840
Ft
-tól
2 236
Ft +áfa
Részletek
Megosztás
Írj nekünk massangeren