, , , , ,
    Új
    Danisco Choozit PC SAM3  - Penicillium candidum  (10D)
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    Danisco Choozit PC SAM3 - Penicillium candidum (10D)

    Cikkszám: 50171
    Gyártó: Danisco »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Erős anti-mucor hatású fehér penész kultúra.
    6 050 Ft
    Nettó: 4 764 Ft +áfa

    Termékismertető

    A Danisco Choozit Pc SAM 3 gyorsan növő fehér penész kultúra. Gátolja a Mucor megtelepedését.
    Nagyon jó a só és savtűrő képessége, használható kék sajtokhoz is. Csomagolás során is tartós felülete, szép fényes fehér marad.
     
  • Anti-mucor törzs törzs, különleges tenyészet a mucor megakadályozására.
  • Közepes magasság és sűrűség jellemzi.
  • Nagyon gyors növekedésű.
  • A proteolízis és a lipolízis a növekedési gyorsaságával arányos. 
  • A PC SAM tökéletes fehér felületet és kéreg alatti stabilitást képez.
  • Gyors növekedésének és erős enzimatikus aktivitásának köszönhetjük az egyenletes érést, kíváló aromaképződést és a szennyező mikroorganizmusok megtelepedésének gátlását.

  • *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Camembert és
    Brie sajtok készítéséhez.






    Adagolása:Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
    Kiszerelési egységAjánlott mennyiség Bruttó  árAkciós bruttó ár
    10 DCamembert:  3-5 D / 1000 liter tej 6.050,-
     Ft-  Ft
    Stabilizált Brie: 5-8 D / 1000 liter tej
    5 db-tól az egységárAnti-mucor hatás: 10 D / 1000 liter tej,- Ft/db-  Ft

     Ft-  Ft


    A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

    Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

    A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
    • Starterkultúrával egyidejűleg, vagy
    • Felületre permetezve: A rehidratáló oldat tartalmazzon 0,1% glükózt és 0,9% Nacl-ot. Ez az oldat maximum 16 órát tárolható 5 C fokos hőmérsékleten. A tejes tasak kb 5-7 liter oldat készítéséhez elegendő.
    Összetétele:
    Penicillium candidum spórákNem tudod mik ezek és mire valók?

    (A P. Candidum a Penicillium Camemberti taxonómiailag helyes elnevezése.)

    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!






    Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• 
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fok alatt maximum 6 hónap,
    -18 C fok alattcsomagoláson jelzett ideig.
    (Gyártástól számított 18 hónap.)
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

     Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

     


    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

     - Lizozim - 1 liter
    Hamarosan
    18 525 Ft
    14 587 Ft +áfa
     COQUARD Kappa 4 - Dl 1
    500 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Részletek
    Utolsó darab
     Danisco Marzyme 1 L - tejoltó
    6000 liter tejhez
    5 395 Ft
    4 248 Ft +áfa
    Részletek

    Hasonló termékek