,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Kefir DA
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
Danisco
Kefir DA
Nyomtatás
Cikkszám:
128340661
Gyártó:
Danisco »
Kiszerelés:
db
Készlet:
Hamarosan
3 360
Ft
Nettó:
2 646
Ft +áfa
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Előjegyzem
Termékismertető
A Danisco Kefir DA e
nyhe kefir ízű, alacsony viszkozitású és enyhe gázképződéssel rendelkező kefir készítéséhez alkalmas.
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Kefir készítéséhez
Adagolása:
Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység
Ajánlott mennyiség 100 liter tejhez
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
1 tasak
1 tasak
3.360,-
Ft
-
Ft
-
Ft
Ft
-
Ft
Ajánlott oltási hőmérséklet:
23 C fok
A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
Ph érték 20 óra elteltével <=4,6.
Összetétele:
•
Lactococcus lactis subsp. lactis
Nem tudod mik ezek és mire valók?
•
Leuconostoc sp.
•
Streptococcus thermophilus
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Lactobacillus sp.
•
Kefir élesztő mikroflóra, kefirgombából.
•
Segédanyag: maltodextrin
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
•
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
maximum 3 hónap,
- 18 C fokon
csomagoláson jelzett ideig.
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!
Termék specifikáció letöltése
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
6 500
Ft
5 118
Ft +áfa
Részletek
COQUARD
Kappa 3 - Kisméretű sajtok nagy lyukakkal
2 365
Ft
1 862
Ft +áfa
Részletek
-
Sajtbevonó
1 kg és 5 kg-os
5 820
Ft
4 583
Ft +áfa
Részletek
Hamarosan
-
Camembert papír - KICSI
200x200 mm
3 205
Ft
2 524
Ft +áfa
Részletek
Hasonló termékek
COQUARD
Iota - Probi
Többféle kiszerelésben
1 795
Ft
-tól
1 413
Ft +áfa
Részletek
COQUARD
Lambda 21 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
1 980
Ft
-tól
1 559
Ft +áfa
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Lambda 25 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
1 980
Ft
-tól
1 559
Ft +áfa
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Iota - Kefir 2
1 630
Ft
-tól
1 283
Ft +áfa
Részletek
Megosztás
Írj nekünk massangeren