, , , , ,
    #túrósajtok
    coquard
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD IOTA CL2 - Vegyes alvasztású sajtok keveréke

    Cikkszám: 002IJC/x
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Túrósajtok és francia kecskesajtok TELJES keveréke.
    2 365 Ft




    Betöltés...

    Termékváltozatok:
     db

    Termékismertető

    Francia típusú, vegyes (vagy tisztán savas) alvasztású sajtok készítéséhez. 

    Lassú és korlátozott savasodás, enyhe, tiszta íz jellemzi.

    A felületi réteg fehér és rövid.

    Gátolja a nem kívánt felületi penészek pl mucor és a kékpenész növekedését, nyálkásodást.

    Az Iota CL tenyészetek fehértől a krém színig terjedő kérget biztosítanak, közepes proteolízis kíséretében.
    • Iota CL 1 -ben lévő Geot. candidumm törzs nagyon aromás sajtot krém színű felületet biztosít.
    • Iota CL 2 -ben lévő Geot. candidumm törzs közepesen aromás sajtot fehér vagy krém színű felületet biztosít.
    • Iota CL 3 -ban lévő Geot. candidumm törzs közepesen aromás sajtot fehér színű felületet biztosít.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Picodron, Charollais, Neufchatel
    Rigotte, Pouligny St Pierre,
    St. Marcellin, Crottin,
    S.-maure de Touraine, Valencay és egyéb
    francia túrósajtok készítéséhez.
    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 1100 liter hőkezelt, vagy2.365,- Ft-  Ft
    200 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 100  liter hőkezelt, vagy 23.650,-  17.860,- Ft-  Ft
    10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5350 liter hőkezelt, vagy5.335,- Ft-  Ft
    700 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 20-22 C fok.
    Már fejés közben (két fejés között) a tejhez adható, még a tej érlelése előtt. Vagy az előkészített sajttejbe, 20-22 C fokon. Oltóenzim hozzáadása előtti érlelési idő, a sajt típusától függően 30 perc és 2 óra közti idő lehet, a kívánt Ph eléréséig.
    Összetétele:
    Mezofil és termofil starter kultúrák keveréke,Nem tudod mik ezek és mire valók?
    Geotrichum Candidum és
    Debaryomyces,A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Trichosporon, valamint
    Kluyveromyces típusú élesztők.


    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:•lassú
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek