, , , , ,
    COQUARD IOTA CA - Camembert
    coquard
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD IOTA CA - Camembert

    Cikkszám: 002IICx
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Camembert kultúra keverék
    2 365 Ft
    Nettó: 1 862 Ft +áfa




    Betöltés...

    Termékváltozatok:
     db

    Termékismertető

    Nagyon aromás kultúra a tipikus francia camembert sajt elkészítéséhez. 

    Vele igazán gyerekjáték a camembert sajt készítése, hiszen tartalmaz minden szükséges mikróbát ahhoz, hogy az érlelés során tökéletes legyen a sajttészta, és a hibátlan kérgen gyönyörű nemespenész fedés alakulhasson ki!

    Nem tartalmaz se Penicillum Candidumot se Geotrichum Candidumot!

    A gyártó ajánlása szerint, a tipikus francia Camembert íz eléréséhez, használjunk hozzá
    • Sigma 54 geotrichum candidumot és
    • Sigma 71 penicillium candidumot, vagy
    • Sigma 93 érlelő komplexet!
    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Camembert és
    Brie sajtok készítéséhez.

    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 1100 liter hőkezelt, vagy2.365,- Ft-  Ft
    200 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 100  liter hőkezelt, vagy 23.650,-  17.860,- Ft-  Ft
    10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5350 liter hőkezelt, vagy5.335,- Ft-  Ft
    700 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 30-34 C fok.
    Érlelési idő a kívánt Ph eléréségi 1 óra - 1óra 45 perc is lehet.
    Összetétele:
    Lactococcus Lactis,Nem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactococcus Cremoris,
    Lactococcus Dialectilactis,A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Leuconostoc Cremoris,
    Streptococcus thermophillius,
    Lactococcus paracasei,
     •Hafnia avei törzs 2472,
     •Kluyveromyces Lactis, 
     •Candida Valida, 
     •Brevibacterium Linens, 
     •Corynebacterium Flavescens, 
     •Staphylococcos Carnosus.
    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• közepes
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!



    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Kapcsolódó vagy hasonló termékek

    Mások ezt tették még a kosárba

     - Camembert papír - KICSI
    Hamarosan
    200x200 mm
    3 205 Ft
    2 524 Ft +áfa
     - Sajtbevonó
    1 kg és 5 kg-os
    5 820 Ft
    4 583 Ft +áfa

    Hasonló termékek

     COQUARD Camembert csomag
    Hamarosan
    500 liter tejhez
    8 060 Ft 6 120 Ft
    4 819 Ft +áfa
     COQUARD Alpha 6 - Mezofil starter
    Hamarosan
    2 365 Ft -tól
    1 862 Ft +áfa
     COQUARD Omega 3- Mezofil starter
    2 365 Ft -tól
    1 862 Ft +áfa
    Egyedi
     COQUARD Iota - Vacherin
    2 840 Ft -tól
    2 236 Ft +áfa