, , , , ,
    COQUARD Iota Camembert - Dl 1
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Iota Camembert - Dl 1

    Cikkszám: 002IIC
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Súly: 0.01 kg
    2 365 Ft
    Nettó: 1 862 Ft +áfa
     db
    Rövid ismertető: 100-200 liter tejhez

    Termékismertető

    Nagyon aromás kultúra a tipikus francia camembert sajt elkészítéséhez. 

    Vele igazán gyerekjáték a camembert sajt készítése, hiszen tartalmaz minden szükséges mikróbát ahhoz, hogy az érlelés során tökéletes legyen a sajttészta, és a hibátlan kérgen gyönyörű nemespenész fedés alakulhasson ki!

    Nem tartalmaz se Penicillum Candidumot se Geotrichum Candidumot!

    A gyártó ajánlása szerint, a tipikus francia Camembert íz eléréséhez, használjunk hozzá
    • Sigma 54 geotrichum candidumot és
    • Sigma 71 penicillium candidumot, vagy
    • Sigma 93 érlelő komplexet!
    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Camembert és
    Brie sajtok készítéséhez.

    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiség
    DL 1100 liter hőkezelt, vagy
    200 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 100  liter hőkezelt, vagy
    10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5350 liter hőkezelt, vagy
    700 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 30-34 C fok.
    Érlelési idő a kívánt Ph eléréségi 1 óra - 1óra 45 perc is lehet.
    Összetétele:
    Lactococcus Lactis,Nem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactococcus Cremoris,
    Lactococcus Dialectilactis,A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Leuconostoc Cremoris,
    Streptococcus thermophillius,
    Lactococcus paracasei,
     •Hafnia avei törzs 2472,
     •Kluyveromyces Lactis, 
     •Candida Valida, 
     •Brevibacterium Linens, 
     •Corynebacterium Flavescens, 
     •Staphylococcos Carnosus.
    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• közepes
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!



    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Kapcsolódó vagy hasonló termékek

     - Camembert doboz és tető
    Hamarosan
    40 darab vagy
    1 teljes karton azaz 320 db (8csomag 7 áráért!)
    7 910 Ft -tól
    6 228 Ft +áfa
     COQUARD Sigma 50 CL -  Dl 1
    minimum 500 liter tejhez
    3 450 Ft
    2 717 Ft +áfa
     COQUARD Sigma 55 - Dl 1
    minimum 100 liter tejhez
    3 220 Ft
    2 535 Ft +áfa
    Részletek
     COQUARD Sigma 71 - Dl 1
    250-500 liter tejhez
    3 160 Ft
    2 488 Ft +áfa
    Részletek
     COQUARD Sigma 74 - Dl 1
    250-500 liter tejhez
    3 160 Ft
    2 488 Ft +áfa
    Részletek

    Mások ezt tették még a kosárba

     COQUARD Kappa 3 - Dl 1
    50-100 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Részletek
     COQUARD Sigma 96 SP - Dl 1
    500 liter tej, vagy 2 liter mosóoldat
    3 870 Ft
    3 047 Ft +áfa
    Részletek