,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Kappa 4 - Alpesi sajtok aromája
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
COQUARD
Kappa 4 - Alpesi sajtok aromája
Nyomtatás
Cikkszám:
002KDA
Gyártó:
COQUARD »
Kiszerelés:
db
Súly:
0.01 kg
Készlet:
Hamarosan
A minőségi érlelésért
2 365
Ft
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Rövid ismertető:
L. Helveticus
Termékismertető
Magas hőn utómelegített, erősen préselt, hosszú érlelési idejű, alpesi sajtok
kiegészítő
kultúra keveréke.
Ajánlott a Kappa 1 és Kappa 2 kultúrákhoz.
Tipikus ízét adja pl Comte és Beaufort sajtoknak.
Elősegíti a finom proteolízist, a a sajttészta érlelését és a finom aromák kialakítását hosszú érlelés során (3 hónapnál hosszabb).
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Alpesi típusú sajtok,
•
Comte,
•
Beaufort,
•
Gruyere
sajtok készítéséhez, kiegészítő kultúraként.
Adagolása:
Kiszerelési egység
Ajánlott tej mennyiség
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
DL 1
500 liter tejhez
2.365,-
Ft
-
Ft
10 db DL 1
10 x 500 liter tejhez
23.650,-
17.860,-
Ft
-
Ft
DL 3,5
2500 liter tejhez
-
Ft
-
Ft
Felhasználása:
Ajánlott oltási hőmérséklet:
Minimum 28 C fok.
Starter kultúrával egyidejűleg adjuk a tejhez, inkubációs idő 15 perctől 1 óra időtartamig.
Összetétele:
•
Lactobacillus helveticus,
Nem tudod mik ezek és mire valók?
•
Lactobacillus lactis.
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Segédanyag: maltodextrin
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
• nincs (elhanyagolható)
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
3 hónap
- 18 C fokon
2 év
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
COQUARD
Kappa 3 - Kisméretű sajtok nagy lyukakkal
2 365
Ft
Részletek
Hamarosan
-
Kazein számok
10 db / csomag
350
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
5 600
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit MM 100 - Mezofil starter (25 DCU)
3 620
Ft
Részletek
Hasonló termékek
-
Pumpás flakon
610
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit DH 2D - Savtalanító élesztő
3 520
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit MVA 10 D - Aromaképző kultúra
7 160
Ft
Részletek
Danisco
KM-Mix - Érlelő keverék
2 130
Ft
Részletek
Megosztás
Írj nekünk massangeren