, , , , ,
    Új
    COQUARD Kappa 2 - Kemény sajtok keveréke
    coquard
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Kappa 2 - Kemény sajtok keveréke

    Cikkszám: 002KBC/x
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    "Hegyi sajtok" elkészítéséhez ajánlott.
    5 335 Ft
    10 db-tól 4 285 Ft /db

    Termékismertető

    A kultúrák speciális keveréke a magas hőn utómelegített, erősen préselt, hosszú érési idejű és un. hegyi sajtok készítéséhez.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Abondance, Gruyere több mint 3 hómapig érlelt,
    Beaufort, Mimolette
    2-12 kg közötti Tomme típusúak, 4 hónapnál hosszabb érleléssel és a 
    nagyon hosszú érlelési idejű, Edami vagy Gouda sajtok készítéséhez.


    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 150 liter hőkezelt, vagy- Ft-  Ft
    100 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 50  liter hőkezelt, vagy - Ft-  Ft
    10 x 100 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5150 liter hőkezelt, vagy5.335,- Ft10 db-tól  4.285,-  Ft
    300 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 30-32 C fok.
    Inkubációs idő 30 perc és 1 óra között.
    Összetétele:
    75% Lactobacillus delbrueckii és Lactobacillus helveticus,Nem tudod mik ezek és mire valók?
    25% Streptococcus thermophilus

    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!


    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek