, , , , ,
    COQUARD Sigma 63 - 10 db Dl 1
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Sigma 63 - 10 db Dl 1

    Cikkszám: 005FCC*10
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Súly: 0.1 kg
    21 250 Ft
    Nettó: 16 732 Ft +áfa
     db
    Rövid ismertető: 10x 100-200 (500) liter tejhez

    Termékismertető

    Lágy sajtokhoz és a mosott kérgű préselt sajtok készítéséhez.

    Használhatjuk a tej közvetlen beoltására, vagy mosóoldat készítésére.

    A Brevibacterium linens felhasználásának módját és adagolását a készített sajt speciális igényeihez kell igazítani. Az adagolt mennyiséget meghatározza a gyártás és érleléskori helyi környezet és az érleléshez biztosított egyéb feltételek.

    Mivel a Brevibacterium a természetes körneyezetünkben is előfordul, ezért sokszor elegendő csak a megtelepedésének a megtámogatása. Ehhez élesztőket használunk, leggyakrabban a 
    • Sigma 23,
    • Sigma 28, vagy a 
    • Sigma 26 típust.
    Legtöbbször a túladagolás az oka a rossz minőségű terméknek!

    Sigma 63 :
    • Átlagos pigmentáció,  világos narancssárga szín, nagyon aromás.
    Sigma 62:
    • Erős pigmentáció, intenzív narancs szín, enyhébb aroma)
    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított kultúra a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Pálpusztai,
    Munster,
    Limurger,
    Maleggio
    Morbier és egyéb mosott kérgű sajtok készítéséhez.
    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiség
    DL 1100-200 (500) liter tej közbetlen beoltására, vagy
    1% sóoldatban higítva mosóviz készítéséhez.
    10 db   DL 1
    10 x 



    A Brevibacterium linens felhasználásának módját és adagolását a helyi környezet és a készített sajt speciális igényeihez kell igazítani!
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    • a tej közvetlen beoltásához, vagy
    • 1%-os sóoldatban higítva mosáshoz, permetezéshez. Ezt az oldatot 6 órán belül fel kell használni!
    Összetétele:
    Brevibacterium linensNem tudod mik ezek és mire valók?
    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!

    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• nem
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Hasonló termékek

     COQUARD Sigma 63 - Dl 1
    100-200 (500) liter tejhez
    2 710 Ft
    2 134 Ft +áfa
    Részletek