, , , , ,
    COQUARD Kappa 1 - Dl 1
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Kappa 1 - Dl 1

    Cikkszám: 002KAC
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Súly: 0.01 kg
    2 365 Ft
    Nettó: 1 862 Ft +áfa
     db
    Rövid ismertető: 50-100 liter tejhez

    Termékismertető

    A Coquard cég Kappa 1 nevű kultúrája, egy nagyon különleges keveréke a tejsavtermelő és aromaképző törzseknek.

    Tökéletes választás a magasabb hőn utómelegített erősen préselt sajtok készítéséhez.

    Ilyenek példásul az alpesi típusú sajtok, pl. a Gruyere. De használhatjuk egy ízesebb Mozarella vagy egy lágyabb tésztájú Gouda vagy Reblochon gyártása során is.

    A kívánt sajt típusától függően, kiegészíthetjük aromaképző keverékekkel.  (Iota 2, Kappa 4 vagy a Sigma 96SP, 97PY, 98C)

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Alpesi típusú sajtok,
    Gruyere,
    Tomme, 
    Gouda vagy
    Mozarella sajtok készítéséhez.
    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiség
    DL 150 liter hőkezelt, vagy
    100 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 50  liter hőkezelt, vagy
    10 x 50 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5150 liter hőkezelt, vagy
    300 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 30-32 C fok.
    Inkubációs ideje az oltóenzim hozzáadása előtt 30 percől 1 óráig terjed.
    Összetétele:
    60%  Streptococcus thermophilusNem tudod mik ezek és mire valók?
    30%  Lactobacillus thermophilus
    10%  mezofil Lactococcus.A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Kapcsolódó vagy hasonló termékek

     COQUARD IOTA 2 - Dl 1
    250-500 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Részletek
     COQUARD Kappa 4 - Dl 1
    500 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Részletek

    Mások ezt tették még a kosárba

     COQUARD Kappa 3 - Dl 1
    Hamarosan
    50-100 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
     COQUARD Kappa 4 - Dl 1
    500 liter tejhez
    2 365 Ft
    1 862 Ft +áfa
    Részletek
    Utolsó darab
     Danisco Yo-Mix 495 LYO - Joghurt kultúra (100 DCU)
    9 180 Ft Min.m: 2025.03.hó 8 630 Ft
    6 795 Ft +áfa
    Részletek