, , , , ,
    COQUARD Kappa 1 - Alpesi sajtok keveréke
    coquard
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Kappa 1 - Alpesi sajtok keveréke

    Cikkszám: 002KAC/x
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Alpesi sajtok, Gruyere, és pizza Mozarella készítéséhez
    2 365 Ft




    Betöltés...

    Termékváltozatok:
     db

    Termékismertető

    A Coquard cég Kappa 1 nevű kultúrája, egy nagyon különleges keveréke a tejsavtermelő és aromaképző törzseknek.

    Tökéletes választás a magasabb hőn utómelegített erősen préselt sajtok készítéséhez.

    Ilyenek példásul az alpesi típusú sajtok, pl. a Gruyere. De használhatjuk egy ízesebb Mozarella vagy egy lágyabb tésztájú Gouda vagy Reblochon gyártása során is.

    A kívánt sajt típusától függően, kiegészíthetjük aromaképző keverékekkel.  (Iota 2, Kappa 4 vagy a Sigma 96SP, 97PY, 98C)

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Alpesi típusú sajtok,
    Gruyere,
    Tomme, 
    Gouda vagy
    Mozarella sajtok készítéséhez.
    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 150 liter hőkezelt, vagy2.365,- Ft-  Ft
    100 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 50  liter hőkezelt, vagy23.650,-  17.860,- Ft-  Ft
    10 x 50 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5150 liter hőkezelt, vagy5.335,- Ft-  Ft
    300 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 30-32 C fok.
    Inkubációs ideje az oltóenzim hozzáadása előtt 30 percől 1 óráig terjed.
    Összetétele:
    60%  Streptocoques thermophilesNem tudod mik ezek és mire valók?
    30%  Lactobacilles thermophiles
    10%  mezofil Lactococcus.A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Kapcsolódó vagy hasonló termékek

    Mások ezt tették még a kosárba