, , , , ,
    COQUARD Gamma 3 - Dl 1
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Gamma 3 - Dl 1

    Cikkszám: 012DBA
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Súly: 0.01 kg
    5 280 Ft
    Nettó: 4 157 Ft +áfa
    "Nagycsomag"
    5 db-tól 2 990 Ft +áfa, bruttó 3 797 Ft /db
     db
    Rövid ismertető: 100-200 liter tejhez, vagy
    300-500 kg késztermékhez

    Termékismertető

    Védelmi kultúra, fagyasztva szárított formában a tej közvetlen beoltására vagy kéreg kezeléshez.

    Lágy sajtok és préselt félkemény sajtok készítéséhez.

    Ez a tejsavbaktérium keverék bakteriocinek előállításával hozzájárulhat a nemkívánatos baktériumok, például a Listeria megakadályozásához. Nem pusztítja el a nem kívánt baktériumokat, de korlátozza azok fejlődés.

    Csökkenti a kései puffadás kockázatát.



    Kéreg kezelés folyamata:
    • 1 DL1 cső teljes tartalmát keverje össze 100 ml tiszta vízzel és 2g sóval.
    • Ezt az oldatot inkubálja 12 órát 35-40 C fokon.
    • Keverje hozzá 3-5 liter, a felület kezelésre használt só (+ egyéb más tenyészetek) oldathoz.
    • Kezelje a sajtokat 2-12 órával a sófürdő után, a keverék maradékát öntse ki.
    • Második kezelés 2-5 nappal később.
    • Harmadik kezelés (szükség esetén) újabb 2-5 nappal később.
    Mivel az elkészített oldat nem letárolható, a munka megkezdése előtt számolja ki az elhasználni kívánt mosóvíz, vagy permet mennyiségéhez arányosan az inkubálandó kultúra mennyiségét, a pazarlás elkerülése érdekében.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Lágy és préselt sajtok készítéséhez.





    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiség
    DL 1100-200 liter tej közvetlen oltására,
    300-500 kg késztermék felületkezelésére.
    10 db   DL 110 x
    10 x 



    Az adagolás függ a tej minőségétől.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    Összetétele:
    Lactobacillus PlantarumNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactobacillus Rhamnosus

    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• nagyon lassú, elenyésző tejsav termelés
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba