, , , , ,
    COQUARD Gamma 1 - Védelmi kultúra
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Gamma 1 - Védelmi kultúra

    Cikkszám: 017BAC/x
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Kései puffadás megelőzésére
    2 365 Ft




    Betöltés...

    Termékváltozatok:
     db

    Termékismertető

     A Gamma1 védelmi kultúra használatával csökkenthető a kései sajtpuffadás kockázata, hiszen ez a tenyészet gátolja az olyan nemkívánatos mikroorganizmusok növekedését és aktivitását, mint pl:
    • Clostridia,
    • Leuconostoc,
    • heterofermentatív Lactobacillusok és enterococcusok.  
    Érlelt, akár magas hőn utómelegített sajtok és érlelt gyúrtsajtok készítéséhez is.

    Nagyon jó sótűrő képességgel rendelkezik.

    Homofermentatív tenyészet, nagyon lassú savanyodással. Elhanyagolható mennyiségű tejsavat termel.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    érlelt sajtok készítéséhez
    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 1100 liter hőkezelt, vagy2.365,- Ft-  Ft
    200 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 100  liter hőkezelt, vagy 23.650,-  17.860,- Ft-  Ft
    10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 71000 liter hőkezelt, vagy9.928,- Ft-  Ft
    2000 liter nyers tej feldolgozásához.
    Adagolása függ a tej minőségétől.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    Starterkultúrával egyidejűleg adjuk a tejhez.
    Összetétele:
    Lactobacillus RhamnosusNem tudod mik ezek és mire valók?
    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!

    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• nagyon lassú (homofermentatív)
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek