, , , , ,
    COQUARD Gamma 22 - Védelmi kultúra
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Gamma 22 - Védelmi kultúra

    Cikkszám: 012CDE/x
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Nyerstejes sajtokhoz
    Kólis puffadás ellen és
    a minőség megőrzési idő növelésére
    2 365 Ft
    Nettó: 1 862 Ft +áfa




    Betöltés...

    Termékváltozatok:
     db

    Termékismertető

    A gamma 21 védelmi kultúra használatával csökkenthető a korai sajtpuffadás (kólis puffadás)  kockázata.

    Ez a tenyészet gátolja a korai puffadást okozó coliform és egyéb baktériumok, ízromlásért felelős élesztők, penészgombák és egyéb csírák szaporodását.

    Javítja az olyan friss termékek tartósságát, mint a joghurtok, a friss sajtok, az erjesztett tej és a feta típusú sajtok.

    Gyártó által, nyerstej használata esetén javasolt, hiszen a megfelelő pasztörizálás mellett feleslegesség válhat.

    De ne felejtsük el, hogy nem üzemi körülmények között milyen nagy esélye van a pasztörizált tejünknek az utófertőződésére (pl a lassú visszahűtés folyamán!), így ajánljuk bátran a házi készítőknek, pasztörizált tej használata esetén is.

    Starterkultúrával egyidejűleg tegyük a tejbe.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    friss és krémsajtok,
    szeletelhető sajtok és
    egyéb nyerstejes tejtermékek készítéséhez.

    Joghurtnál, kefirnél, acidotejeknék növeli az eltarthatósági időt.
    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 1100 liter tej feldolgozásához.2.365,- Ft-  Ft

    10 db   DL 110 x 100  tej feldolgozásához. 23.650,-  17.860,- Ft-  Ft

    DL 3,5500 liter tej feldolgozásához.5.335,- Ft-  Ft

    Adagolása függ a tej minőségétől.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    •  Starterkultúrával egyidejűleg tegyük a tejbe.
    Összetétele:
    Lactobacillus Rhamonsus ésNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactobacillus plantarum
    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!

    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• nagyon lassú savanyodás, elenyésző tejsavmennyiség.
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek