, , , , ,
    COQUARD Sigma 98 C - Szárazkérgű Tomme aromája
    coquard
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Sigma 98 C - Szárazkérgű Tomme aromája

    Cikkszám: 005KIA/x
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Tanyasajtok kérgét és aromáját adja
    3 870 Ft




    Betöltés...

    Termékváltozatok:
     db

    Termékismertető

    Kemény és félkemény, úgynevezett préselt tanya sajtok tipikus kérgét és aromáját adja.

    Lehetővé teszi, hogy a sajtunk természetes száraz kérge narancssárga majd halványbarna színű legyen. Segítségével ízletes és gyönyörű színű sajtot készíthetünk.

    Alternatívája lehet a Sigma 97 PY-nek, mely más ízű, de hasonló kérget képez. 

    *
                                    
    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Hegyi sajtok  készítéséhez.

    pl.: Tommes des Pyrénnées és

    egyéb érlelt, tipikus tanyasajtok kiegészítő kultúrája.



    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 1Közvetlen beoltásra: 500 liter tejhez.3.870,- Ft-  Ft

    • Mosóvíz készítéséhez: 1/2 cső 1 liter vízhez.
      • 1 liter víz + 10 g só + 1/2 cső Sigma97PY   vagy
      • 1 liter víz + 10 g só + 1/2 cső Sigma97PY + Annato
    • Gyakran használják kombinálva, fél adagot a tej beoltására, majd a kéregkezelés során a fentiek szerint.

     Ft-  Ft

    10 db  DL 1
    38.700,-  32.610,-- Ft-  Ft


    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    Lehető leghamarabb, akár már a fejés során is a tejhez adhatjuk.
    Összetétele:
    Brevibactérium linens,Nem tudod mik ezek és mire valók?
    Kluyveromyces Marxianus,
    Debaryomyces HanseniiA leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!





    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• nincs (nem számottevő)
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!




    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Kapcsolódó vagy hasonló termékek

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek