, , , , ,
    COQUARD Sigma 96 SP - Raclette és Trappista sajtok aromája
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Sigma 96 SP - Raclette és Trappista sajtok aromája

    Cikkszám: 005KFC/x
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Raclette és Trappista sajtok tipikus kérgét és aromáját adja
    3 870 Ft




    Betöltés...

    Termékváltozatok:
     db

    Termékismertető

    Természetes kérgű (narancssárga, penészbevonat nélküli) préselt sajtok előállítására kifejlesztett kultúra.


    Trappista sajtok (Trappista, Szent Paulin, Port Salut, Port du Salut) és a  Raclette sajt, tipikus kérgét és aromáját adja.

    Lehetővé teszi, hogy a sajtunk természetes száraz kérge narancssárga majd halványbarna színű legyen. Segítségével ízletes és gyönyörű színű sajtot készíthetünk.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Trappista és
    Raclette típusú sajtok készítéséhez, kiegészítő kultúraként.



    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 1500 liter tej feldolhozásához.3.870,- Ft-  Ft
    • Mosóvíz készítéséhez: 1/2 cső 1 liter vízhez.
      • 1 liter víz + 10 g só + 1/2 cső Sigma97PY   vagy
      • 1 liter víz + 10 g só + 1/2 cső Sigma97PY + Annato
    • Gyakran használják kombinálva, fél adagot a tej beoltására, majd a kéregkezelés során a fentiek szerint.
    10 db   DL 1
    3.8700,-  32.610,- Ft-  Ft

    - Ft-  Ft


    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
    Lehető leghamarabb, akár már a fejés során is a tejhez adhatjuk.
    Összetétele:
    Brevibacterium Linens, mely a proteolízisért felel. Szín és aromaképző.Nem tudod mik ezek és mire valók?
    Debaryomyces marxianuys és trychosporon élesztők, melyek elősegítik a kéreg kialakulását.

    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• nincs
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!


    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Kapcsolódó vagy hasonló termékek

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek