,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Alpha 6
Alpha Bleu 1 - Kéksajtok starter keveréke
Beta 1 - Morbier
Beta 6 - Gouda, Edami
Delta 1 - Thermofil starter
Delta PM
Omega 3
Gamma 1 - Védelmi kultúra
Gamma 22 - Védelmi kultúra
Gamma 3 - Védelmi kultúra
Iota Kefir 2
Iota Kefir 3
Iota Probi - Probiotikus joghurt vagy acidotej kultúra
IOTA 1 - Propionibacterium
IOTA 2 - Propionibacterium
Iota 5 - Tanyasajt
Iota Camembert
IOTA CL2 - Vegyes alvasztású sajtok keveréke
IOTA CL3 - Chevre
Iota FF - Krémsajt, friss sajt
Iota Munster
Iota Raclette
IOTA R - Reblochon
Iota Vacherin
Kappa 1 - Alpesi sajtok starter keveréke
Kappa 2 - Pireneusi sajtok starter keveréke
Kappa 3 - Kisméretű sajtok nagy lyukakkal
Kappa 4 - Alpesi sajtok aromája
Lambda 3 - Bolgár joghurt kultúra
Lambda 5 - Joghurt kultúra
Lambda 7 - Joghurt kultúra
Lambda 12 - Joghurt kultúra
Lambda 13 - Joghurt kultúra
Lambda 21 - Joghurt kultúra Lactob. Plantarummal
Lambda 25 - Joghurt kultúra, Lactob. Plantarummal
Sigma 13 - Penicillium Album
Sigma 12 - Penicillium Roqueforti
Sigma 15 - Penicillium Roqueforti
Sigma 17 - Penicillium Roqueforti
Sigma 18 - Penicillium Roqueforti
Sigma 23 - 3 fajta élesztő keveréke
Sigma 26 - Candida Colliculosa
Sigma 28 - Kluyveromyces
Sigma 30 - Saccharomyces
Sigma 41 - Penicillium nalgiovensis
Sigma 50 CL - Geotrichum candidum
Sigma 54 - Geotrichum candidum
Sigma 55 - Geotrichum candidum
Sigma 62 - Brevibacterium
Sigma 63 - Brevibacterium
Sigma 71 - Penicillium candidum
Sigma 74 - Penicillium candidum
Sigma 93 - Camembert érlelő komplex
Sigma 96 SP - Raclette és Trappista sajtokhoz
Sigma 97 PY - Pireneusi sajtokhoz
Sigma 98 C - Szárazkérgű Tomme-hoz
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Coquard
Sigma 30 - Saccharomyces
Sigma 30 - 10 db Dl 1
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
COQUARD
Sigma 30 - 10 db Dl 1
Nyomtatás
Cikkszám:
005BJC*10
Gyártó:
COQUARD »
Kiszerelés:
db
Súly:
0.1 kg
Készlet:
Hamarosan
22 570
Ft
Nettó:
17 772
Ft +áfa
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Előjegyzem
Rövid ismertető:
10x 150-500 liter tejhez
Termékismertető
A Saccharomyces elősegíti a gázok képződését a sajtokban, és ezért fontos segítség a kék penészes sajtok készítésénél.
Szabályozza a nyílások, és a nyílásokon keresztül fejlődő Penicillium Roqueforti helyes és minőségi eloszlását a Roquefortban, Gorgonzolában, egyéb kék sajtokban. (Pl.: Nivában, Stiltonban, ...)
A gázképződésnek köszönhetően a sajt belsejében légtér jön létre, amelyen keresztül a kék penész növekszik, és semmi sem akadályozza meg annak kialakulását.
Lipolitikus és proteolitikus aktivitása elősegíti a kéksajtok jellegzetes ízének kialakulását.
Magas sótűrő képességgel rendelkezik.
Növekedése gyors ha környezetében nagy mennyiségű szacharóz van jelen, lassabb glükóz jelenlétében.
*
Fagyasztva szárított nyílásképző élesztő, a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Roquefort,
•
Gorgonzola,
•
Fourme d'Ambert,
•
Níva,
•
Stilton és egyéb kékpenészes sajtok készítéséhez.
Adagolása:
Kiszerelési egység
Ajánlott tej mennyiség
DL 1
150-500 liter tejhez.
10 db DL 1
10 x
Felhasználása:
Starterkultúrával egyidejűleg a tej közvetlen oltására.
Fejlődéséhez szükséges
optimális hőmérséklet
25-35 C fok között van, az
ideális ph
pedig 5,2 vagy magasabb.
Összetétele:
•
Saccharomyces
Nem tudod mik ezek és mire valók?
•
•
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
•
•
•
Segédanyag
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
• nem
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
2 év
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Hasonló termékek
COQUARD
Sigma 30 - Dl 1
150-500 liter tejhez
2 840
Ft
2 236
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Megosztás
Írj nekünk massangeren