,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Alpha 6
Alpha Bleu 1 - Kéksajtok starter keveréke
Beta 1 - Morbier
Beta 6 - Gouda, Edami
Delta 1 - Thermofil starter
Delta PM
Omega 3
Gamma 1 - Védelmi kultúra
Gamma 22 - Védelmi kultúra
Gamma 3 - Védelmi kultúra
Iota Kefir 2
Iota Kefir 3
Iota Probi - Probiotikus joghurt vagy acidotej kultúra
IOTA 1 - Propionibacterium
IOTA 2 - Propionibacterium
Iota 5 - Tanyasajt
Iota Camembert
IOTA CL2 - Vegyes alvasztású sajtok keveréke
IOTA CL3 - Chevre
Iota FF - Krémsajt, friss sajt
Iota Munster
Iota Raclette
IOTA R - Reblochon
Iota Vacherin
Kappa 1 - Alpesi sajtok starter keveréke
Kappa 2 - Pireneusi sajtok starter keveréke
Kappa 3 - Kisméretű sajtok nagy lyukakkal
Kappa 4 - Alpesi sajtok aromája
Lambda 3 - Bolgár joghurt kultúra
Lambda 5 - Joghurt kultúra
Lambda 7 - Joghurt kultúra
Lambda 12 - Joghurt kultúra
Lambda 13 - Joghurt kultúra
Lambda 21 - Joghurt kultúra Lactob. Plantarummal
Lambda 25 - Joghurt kultúra, Lactob. Plantarummal
Sigma 13 - Penicillium Album
Sigma 12 - Penicillium Roqueforti
Sigma 15 - Penicillium Roqueforti
Sigma 17 - Penicillium Roqueforti
Sigma 18 - Penicillium Roqueforti
Sigma 23 - 3 fajta élesztő keveréke
Sigma 26 - Candida Colliculosa
Sigma 28 - Kluyveromyces
Sigma 30 - Saccharomyces
Sigma 41 - Penicillium nalgiovensis
Sigma 50 CL - Geotrichum candidum
Sigma 54 - Geotrichum candidum
Sigma 55 - Geotrichum candidum
Sigma 62 - Brevibacterium
Sigma 63 - Brevibacterium
Sigma 71 - Penicillium candidum
Sigma 74 - Penicillium candidum
Sigma 93 - Camembert érlelő komplex
Sigma 96 SP - Raclette és Trappista sajtokhoz
Sigma 97 PY - Pireneusi sajtokhoz
Sigma 98 C - Szárazkérgű Tomme-hoz
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Coquard
Omega 3
Omega 3 - Dl 3,5
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
COQUARD
Omega 3 - Dl 3,5
Nyomtatás
Cikkszám:
002NCD
Gyártó:
COQUARD »
Kiszerelés:
db
Súly:
0.04 kg
Készlet:
Hamarosan
5 335
Ft
Nettó:
4 201
Ft +áfa
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Előjegyzem
Rövid ismertető:
350-700 liter tejhez
Termékismertető
Az omega kultúrák képezik a legtöbb alapvető sajt alapját. Egyaránt felhasználható tehén kecske és juhtejnél is.
Enyhe aromájú, kevés gázt termelő, univerzálisan felhasználható főként mezofil kultúrák keveréke.
Nagyon sok törzs kultúra, 90%-ban homofermentatív.
Ideális nyers tej használata esetén kiegészítő kultúrának. Kiemeli a tej természetes ízeit.
Alkalmazása:
Túró friss sajt és krémsajt: Az esti fejésbe rögtön beletesszük a kultúrát, 30-37 C fokon. Várunk 50 percet majd lehűtjük 14 C fok környékére. Másnap reggel hozzákeverjük a friss fejést, az elegy hőmérséklete 19-21 C fok legyen, belekeverjük az oltót.
Lágy sajtok: 28-34 C fokon tesszük a tejbe. Technológiától függően az inkubációs idő lehet 5 perc de akár 2,5-3 óra is.
Préselt szeletelhető sajtok: Receptúrák szerint. Pl Tomme, Raclette, Camembert, kéksajtok stb...
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Túró,
•
friss sajtok,
•
lágy sajt,
•
gomolya és
•
rövid érlelésű, préselt sajtok készítéséhez.
Adagolása:
Kiszerelési egység
Ajánlott tej mennyiség
DL 1
100 liter hőkezelt, vagy
200 liter nyers tej feldolgozásához.
10 db DL 1
10 x 100 liter hőkezelt, vagy
10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
DL 3,5
350 liter hőkezelt, vagy
700 liter nyers tej feldolgozásához.
Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
Felhasználása:
Ajánlott oltási hőmérséklet:
16-37 C fok.
Hőoptimuma: 20-25 C fok.
Túró friss sajt és krémsajt: Az esti fejésbe rögtön beletesszük a kultúrát, 30-37 C fokon. Várunk 50 percet majd lehűtjük 14 C fok környékére. Másnap reggel hozzákeverjük a friss fejést, az elegy hőmérséklete 19-21 C fok legyen, belekeverjük az oltót.
Lágy sajtok: 28-34 C fokon tesszük a tejbe. Technológiától függően ay inkubációs idő lehet 5í perc de akár 2,5-3 óra is.
Préselt szeletelhető sajtok: Receptúrák szerint.
Az omega kultúrák képezik a legtöbb alapvető sajt alapját. Egyaránt felhasználható tehén kecske és juhtejnél is. Pl Tomme, Raclette, Camembert, kéksajtok stb...
Összetétele:
•
80% Lactococcus Lactis és Cremoris,
Nem tudod mik ezek és mire valók?
•
Lactococcus Diacetilactis,
•
Leuconostoc mesenteroides Cremoris,
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Streptococcus Thermophilus.
•
Segédanyag: maltodextrin
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
• közepes
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
3 hónap
- 18 C fokon
2 év
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
6 900
Ft
5 433
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
COQUARD
Iota 5 - Dl 1
100-200 liter tejhez
2 840
Ft
2 236
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hamarosan
-
Camembert papír - KICSI - 200x200 mm
50 ív
3 205
Ft
2 524
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
COQUARD
IOTA CL3 - Dl 1
100-200 liter tejhez
2 365
Ft
1 862
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hasonló termékek
COQUARD
Omega 3 - Dl 1
100-200 liter tejhez
2 365
Ft
1 862
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
COQUARD
Omega 3 - 10 db Dl 1
10x 100-200 liter tejhez
17 860
Ft
14 063
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Megosztás
Írj nekünk massangeren