, , , , ,
    COQUARD Lambda 25 - Dl 1
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Lambda 25 - Dl 1

    Cikkszám: 002MFC
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Súly: 0.01 kg
    Készlet:Hamarosan
    1 980 Ft
    Nettó: 1 559 Ft +áfa
    Rövid ismertető: 20 liter tejhez

    Termékismertető

    Lactobacillus plantarum-mal dúsított joghurt kultúra keverék, probiotikus joghurtok készítéséhez.

    Édes, nagyon krémes, vastag textúrájú joghurt készíthető vele, alacsony utósavanyodással.

    Ajánlott szilárd és habart joghurtok készítéséhez.

      A Lactobacillus plantarum
      • törzs képes gátolni számos mikroorganizmust, beleértve az élesztőket és a penészeket is. Így ez az indító kultúra segít lelassítani a szennyeződések kialakulását és javítani a tejtermékek tartósságát.
      • Helyes használatával termékeink hosszabban megőrzik fogyaszthatóságukat.
      • Az emberi bélflóra egyik összetevője. Sikerrel alkalmazható egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyítása során, erősíti az immunrendszert, gátolja a káros baktériumok megtelepedést és elszaporodását a bélrendszerben. 
      *

      Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
          
      Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
      Szilárd,
      habart joghurt készítéséhez.
      (ivó joghurt is készíthető vele)




      Adagolása:
      Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiség
      DL 1Joghurt készítéshez: 20 liter tej,

      10 db   DL 1Joghurt készítéshez: 10 x 20 liter tej,

      DL 3,5Joghurt készítéshez: 150-180 liter hőkezelt tej,


      Felhasználása:
      Ajánlott oltási hőmérséklet 
      • Joghurt: 42-43 C fok (ivó joghurt 30 C fok).
      Inkubációs idő:
      • Szilárd joghurt: 42 C fok, 4,5-5 óra.
      • Habart joghurt: 42 C fok, 5,5-6 óra.
      Egyéb jellemzők:
      • Hőoptimuma: 42 C fok,
      • minimuma: 36 C fok,
      • maximuma: 46 C fok.
      Összetétele:
      Streptococcus thermophilus,Nem tudod mik ezek és mire valók?
      Lactobacillus bulgaricus,
      Lactobacillus plantarum.A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




      Segédanyag: maltodextrin
        A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
        
      Savasítás:•  gyors
      Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
      + 4 C fokon3 hónap
      - 18 C fokon2 év
      Víztől, párától óvni kell!
      Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
        

        Termék értékelés és véleményezés

        Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

        Mások ezt tették még a kosárba

         COQUARD Kappa 3 - Dl 1
        Hamarosan
        50-100 liter tejhez
        2 365 Ft
        1 862 Ft +áfa
         COQUARD Iota Probi - Dl 1
        Hamarosan
        20 liter tejhez
        1 795 Ft
        1 413 Ft +áfa
         - Camembert papír - KICSI
        200x200 mm
        3 205 Ft
        2 524 Ft +áfa
        Részletek