, , , , ,
    COQUARD Lambda 25 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Lambda 25 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal

    Cikkszám: 002MFC/x
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Probiotikus krémjoghurt készítéséhez
    1 980 Ft

    Termékismertető

    Lactobacillus plantarum-mal dúsított joghurt kultúra keverék, probiotikus joghurtok készítéséhez.

    Édes, nagyon krémes, vastag textúrájú joghurt készíthető vele, alacsony utósavanyodással.

    Ajánlott szilárd és habart joghurtok készítéséhez.

      A Lactobacillus plantarum
      • törzs képes gátolni számos mikroorganizmust, beleértve az élesztőket és a penészeket is. Így ez az indító kultúra segít lelassítani a szennyeződések kialakulását és javítani a tejtermékek tartósságát.
      • Helyes használatával termékeink hosszabban megőrzik fogyaszthatóságukat.
      • Az emberi bélflóra egyik összetevője. Sikerrel alkalmazható egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyítása során, erősíti az immunrendszert, gátolja a káros baktériumok megtelepedést és elszaporodását a bélrendszerben. 
      *

      Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
          
      Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
      Szilárd,
      habart joghurt készítéséhez.
      (ivó joghurt is készíthető vele)




      Adagolása:
      Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
      DL 1Joghurt készítéshez: 20 liter tej,1.980,-,- Ft-  Ft

      10 db   DL 1Joghurt készítéshez: 10 x 20 liter tej,19.800,-  14.850,- Ft-  Ft

      DL 3,5Joghurt készítéshez: 150-180 liter hőkezelt tej,- Ft-  Ft


      Felhasználása:
      Ajánlott oltási hőmérséklet 
      • Joghurt: 42-43 C fok (ivó joghurt 30 C fok).
      Inkubációs idő:
      • Szilárd joghurt: 42 C fok, 4,5-5 óra.
      • Habart joghurt: 42 C fok, 5,5-6 óra.
      Egyéb jellemzők:
      • Hőoptimuma: 42 C fok,
      • minimuma: 36 C fok,
      • maximuma: 46 C fok.
      Összetétele:
      Streptococcus thermophilus,Nem tudod mik ezek és mire valók?
      Lactobacillus bulgaricus,
      Lactobacillus plantarum.A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




      Segédanyag: maltodextrin
        A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
        
      Savasítás:•  gyors
      Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
      + 4 C fokon3 hónap
      - 18 C fokon2 év
      Víztől, párától óvni kell!
      Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
        

        Termék értékelés és véleményezés

        Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

        Mások ezt tették még a kosárba

        Hasonló termékek