,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Lambda 21 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
COQUARD
Lambda 21 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
Nyomtatás
Cikkszám:
002MBC/x
Gyártó:
COQUARD »
Kiszerelés:
db
Probiotikus joghurtital készítéséhez
1 980
Ft
Betöltés...
Termékváltozatok:
DL 1 (20 l tej) (1 980 Ft)
DL 3,5 (150-180l tej) (Hamarosan) (5 225 Ft)
10 db DL 1 (Hamarosan) (14 850 Ft)
db
Kosárba
Kedvencekhez
Termékismertető
Lactobacillus plantarum-mal dúsított joghurt kultúra keverék, probiotikus italokkészítéséhez.
Édes, alacsony utósavanyodású joghurt készíthető vele, leginkább joghurtitalok észítéséhez ajánljuk.
A Lactobacillus plantarum
törzs képes gátolni számos mikroorganizmust, beleértve az élesztőket és a penészeket is. Így ez az indító kultúra segít lelassítani a szennyeződések kialakulását és javítani a tejtermékek tartósságát.
Helyes használatával termékeink hosszabban megőrzik fogyaszthatóságukat.
Az emberi bélflóra egyik összetevője. Sikerrel alkalmazható egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyítása során, erősíti az immunrendszert, gátolja a káros baktériumok megtelepedést és elszaporodását a bélrendszerben.
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Szilárd,
•
habart és
•
ivó joghurt készítéséhez.
Adagolása:
Kiszerelési egység
Ajánlott tej mennyiség
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
DL 1
Joghurt készítéshez: 20 liter tej,
1.980,-,-
Ft
-
Ft
10 db DL 1
Joghurt készítéshez: 10 x 20 liter tej,
19.800,-
14.850,-
Ft
-
Ft
DL 3,5
Joghurt készítéshez: 150-180 liter hőkezelt tej,
-
Ft
-
Ft
Felhasználása:
Ajánlott oltási hőmérséklet
Joghurt: 42-43 C fok (ivó joghurt 30 C fok).
Inkubációs idő:
Szilárd joghurt: 42 C fok, 4,5-5 óra.
Habart joghurt: 42 C fok, 5,5-6 óra.
Egyéb jellemzők:
Hőoptimuma: 42 C fok,
minimuma: 36 C fok,
maximuma: 46 C fok.
Összetétele:
•
Streptococcus thermophilus,
Nem tudod mik ezek és mire valók?
•
Lactobacillus bulgaricus,
•
Lactobacillus plantarum.
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Segédanyag: maltodextrin
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
• nagyon gyors
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
3 hónap
- 18 C fokon
2 év
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
5 600
Ft
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Lambda 25 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
1 980
Ft
Részletek
-
Camembert papír - KICSI
200x200 mm
3 205
Ft
Részletek
Hamarosan
Danisco
Choozit MM 100 - Mezofil starter (25 DCU)
3 620
Ft
Részletek
Hasonló termékek
Hamarosan
COQUARD
Iota - Probi
Többféle kiszerelésben
1 795
Ft
-tól
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Lambda 25 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
1 980
Ft
-tól
Részletek
Hamarosan
Danisco
Kefir DA
3 360
Ft
Részletek
COQUARD
Iota - Kefir 2
1 630
Ft
-tól
Részletek
Megosztás
Írj nekünk massangeren