, , , , ,
    COQUARD Lambda 21 - Dl 1
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Lambda 21 - Dl 1

    Cikkszám: 002MBC
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Súly: 0.01 kg
    Készlet:Hamarosan
    1 980 Ft
    Nettó: 1 559 Ft +áfa
    Rövid ismertető: 20 liter tejhez

    Termékismertető

    Lactobacillus plantarum-mal dúsított joghurt kultúra keverék, probiotikus italokkészítéséhez.

    Édes, alacsony utósavanyodású joghurt készíthető vele, leginkább joghurtitalok észítéséhez ajánljuk.

      A Lactobacillus plantarum
      • törzs képes gátolni számos mikroorganizmust, beleértve az élesztőket és a penészeket is. Így ez az indító kultúra segít lelassítani a szennyeződések kialakulását és javítani a tejtermékek tartósságát.
      • Helyes használatával termékeink hosszabban megőrzik fogyaszthatóságukat.
      • Az emberi bélflóra egyik összetevője. Sikerrel alkalmazható egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyítása során, erősíti az immunrendszert, gátolja a káros baktériumok megtelepedést és elszaporodását a bélrendszerben. 
      *

      Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
          
      Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
      Szilárd,
      habart és
      ivó joghurt készítéséhez.




      Adagolása:
      Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiség
      DL 1Joghurt készítéshez: 20 liter tej,

      10 db   DL 1Joghurt készítéshez: 10 x 20 liter tej,

      DL 3,5Joghurt készítéshez: 150-180 liter hőkezelt tej,


      Felhasználása:
      Ajánlott oltási hőmérséklet 
      • Joghurt: 42-43 C fok (ivó joghurt 30 C fok).
      Inkubációs idő:
      • Szilárd joghurt: 42 C fok, 4,5-5 óra.
      • Habart joghurt: 42 C fok, 5,5-6 óra.
      Egyéb jellemzők:
      • Hőoptimuma: 42 C fok,
      • minimuma: 36 C fok,
      • maximuma: 46 C fok.
      Összetétele:
      Streptococcus thermophilus,Nem tudod mik ezek és mire valók?
      Lactobacillus bulgaricus,
      Lactobacillus plantarum.A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




      Segédanyag: maltodextrin
        A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
        
      Savasítás:• nagyon gyors
      Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
      + 4 C fokon3 hónap
      - 18 C fokon2 év
      Víztől, párától óvni kell!
      Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

      Termék értékelés és véleményezés

      Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

      Mások ezt tették még a kosárba

       COQUARD Lambda 25 - Dl 1
      Hamarosan
      20 liter tejhez
      1 980 Ft
      1 559 Ft +áfa
       COQUARD Iota Probi - Dl 1
      Hamarosan
      20 liter tejhez
      1 795 Ft
      1 413 Ft +áfa
       - Camembert papír - KICSI
      200x200 mm
      3 205 Ft
      2 524 Ft +áfa
      Részletek