,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Lambda 13 - joghurt kultúra (DL1)
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
COQUARD
Lambda 13 - joghurt kultúra (DL1)
Nyomtatás
Cikkszám:
002LSC/x
Gyártó:
COQUARD »
Kiszerelés:
db
Gyorsan savanyító, édes ízvilágú
1 795
Ft
Nettó:
1 413
Ft +áfa
Betöltés...
Termékváltozatok:
DL 1 (1 413 Ft +áfa, bruttó 1 795 Ft)
DL 3,5 (Hamarosan) (3 795 Ft +áfa, bruttó 4 820 Ft)
10 db DL 1 (10 598 Ft +áfa, bruttó 13 460 Ft)
db
Kosárba
Kedvencekhez
Termékismertető
Természetes ízű, édesebb ízvilágú, alacsony savasságú és közepesen lágy textúrájú joghurt készítéséhez.
Alkalmas lágy és félkemény sajtok gyártására is, ahol termofil tenyészetet írnak elő.
Gyorsan savanyító törzsek válogatása.
Nagyon gyenge utósavanyodás, jó eltarthatóság, kevés savasság édes íz, krémes textúra jellemzi.
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Szilárd,
•
habart és
•
ivó joghurt készítéséhez.
•
Lágysajtok készítéséhez.
Adagolása:
Kiszerelési egység
Ajánlott tej mennyiség
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
DL 1
Joghurt készítéshez: 20 liter tej,
1.795,-
Ft
-
Ft
Lágysajthoz: 100-200 liter tej feldolgozásához.
10 db DL 1
Joghurt készítéshez: 10 x 20 liter tej,
17.950,-
13.460,-
Ft
-
Ft
Lágysajthoz: 10 x 100-200 liter tej feldolgozásához.
DL 3,5
Joghurt készítéshez: 150-180 liter hőkezelt tej,
-
Ft
-
Ft
Lágysajthoz: 350-700 liter tej feldolgozásához.
Felhasználása:
Ajánlott oltási hőmérséklet
Joghurt: 42-43 C fok (ivó joghurt 30 C fok).
Lágysajt: 22-37 C fok.
Inkubációs idő:
Szilárd joghurt: 42 C fok, 4,5-5 óra.
Habart joghurt: 42 C fok, 5,5-6 óra.
Egyéb jellemzők:
Hőoptimuma: 42 C fok,
minimuma: 20 C fok,
maximuma: 48 C fok.
Összetétele:
•
Streptococcus thermophilus,
Nem tudod mik ezek és mire valók?
•
- Lactobacillus bulgaricus,
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Segédanyag: maltodextrin
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
• gyors
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
3 hónap
- 18 C fokon
2 év
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
*
Összetétele:
90% Streptococcus thermophilus,
10% Lactobacillus bulgaricus,
Adagolása :
Lágy sajt készítéséhez:
DL 1 100 liter pasztörizált vagy 200 liter nyers tej beoltásához
DL 3,5 300 liter pasztörizált vagy 600 liter nyers tej beoltásához.
Szilárd és habart joghurt készítéséhez:
DL 1 20 liter tejhez
DL 3,5 180 liter tejhez
Ivó joghurt készítéshez
DL 1 100 liter tejhez
DL 3,5 750 liter tejhez
Tárolása:
+ 4 C fokon 3 hónap
-18 C fokon eltarthatósága csomagolástól számított 2 év.
Víztől, párától óvni kell.
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
6 500
Ft
5 118
Ft +áfa
Részletek
COQUARD
Kappa 3 - Kisméretű sajtok nagy lyukakkal
2 365
Ft
1 862
Ft +áfa
Részletek
Hamarosan
Danisco
Yo-Mix 495 LYO - Joghurt kultúra (100 DCU)
8 920
Ft
7 024
Ft +áfa
Részletek
-
Sajtbevonó
1 kg és 5 kg-os
5 820
Ft
4 583
Ft +áfa
Részletek
Hasonló termékek
COQUARD
Iota - Probi
Többféle kiszerelésben
1 795
Ft
-tól
1 413
Ft +áfa
Részletek
COQUARD
Lambda 21 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
1 980
Ft
-tól
1 559
Ft +áfa
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Lambda 25 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
1 980
Ft
-tól
1 559
Ft +áfa
Részletek
Hamarosan
Danisco
Kefir DA
3 360
Ft
2 646
Ft +áfa
Részletek
Megosztás
Írj nekünk massangeren