,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Lambda 7 - Joghurt kultúra
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
COQUARD
Lambda 7 - Joghurt kultúra
Nyomtatás
Cikkszám:
002LGC/x
Gyártó:
COQUARD »
Kiszerelés:
db
Súly:
0.01 kg
Készlet:
Hamarosan
Hagyományos aromás kultúra
1 795
Ft
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Termékismertető
Joghurt és stabilizált lágysajt készítéséhez.
Kifejezetten közepes savasságot és közepesen lágy textúrát adó törzsek válogatása.
Hagyományosan aromás, krémes joghurtot készíthetünk vele.
Gyenge utósavanyodás, kevés savasság, aromás-édes íz, krémes textúra jellemzi.
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Szilárd,
•
habart és
•
ivó joghurt készítéséhez.
•
Lágysajtok készítéséhez.
Adagolása:
Kiszerelési egység
Ajánlott tej mennyiség
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
DL 1
Joghurt készítéshez: 20 liter tej,
1.795,-
Ft
-
Ft
Lágysajthoz: 100-200 liter tej feldolgozásához.
10 db DL 1
Joghurt készítéshez: 10 x 20 liter tej,
17.950,-
13.460,-
Ft
-
Ft
Lágysajthoz: 10 x 100-200 liter tej feldolgozásához.
DL 3,5
Joghurt készítéshez: 150-180 liter hőkezelt tej,
-
Ft
-
Ft
Lágysajthoz: 350-700 liter tej feldolgozásához.
Felhasználása:
Ajánlott oltási hőmérséklet
Joghurt: 42-43 C fok (ivó joghurt 30 C fok).
Lágysajt: 22-37 C fok.
Inkubációs idő:
Szilárd joghurt: 42 C fok, 4,5-5 óra.
Habart joghurt: 42 C fok, 5,5-6 óra.
Egyéb jellemzők:
Hőoptimuma: 42 C fok,
minimuma: 20 C fok,
maximuma: 48 C fok.
Összetétele:
•
Streptococcus thermophilus,
Nem tudod mik ezek és mire valók?
•
- Lactobacillus bulgaricus,
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Segédanyag: maltodextrin
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
•közepes
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
3 hónap
- 18 C fokon
2 év
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
COQUARD
Kappa 3 - Kisméretű sajtok nagy lyukakkal
2 365
Ft
Részletek
-
Sajtbevonó
1 kg és 5 kg-os
5 210
Ft
Részletek
-
Camembert papír - KICSI
200x200 mm
3 205
Ft
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Lambda 25 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
1 980
Ft
Részletek
Hasonló termékek
Hamarosan
COQUARD
Iota - Probi
Többféle kiszerelésben
1 795
Ft
-tól
Részletek
COQUARD
Lambda 21 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
1 980
Ft
-tól
Részletek
Hamarosan
COQUARD
Lambda 25 - Joghurt kultúra + L. Plantarummal
1 980
Ft
-tól
Részletek
Hamarosan
Danisco
Kefir DA
3 360
Ft
Részletek
Megosztás
Írj nekünk massangeren