, , , , ,
    COQUARD Lambda 7 - Joghurt kultúra
    coquard
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Lambda 7 - Joghurt kultúra

    Cikkszám: 002LGC/x
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Súly: 0.01 kg
    Készlet:Hamarosan
    Hagyományos aromás kultúra
    1 795 Ft

    Termékismertető

    Joghurt és stabilizált lágysajt készítéséhez.

    Kifejezetten közepes savasságot és közepesen lágy textúrát adó törzsek válogatása.

    Hagyományosan aromás, krémes joghurtot készíthetünk vele.

    Gyenge utósavanyodás, kevés savasság, aromás-édes íz, krémes textúra jellemzi.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Szilárd,
    habart és
    ivó joghurt készítéséhez.


    Lágysajtok készítéséhez.
    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 1Joghurt készítéshez: 20 liter tej,1.795,- Ft-  Ft
    Lágysajthoz: 100-200 liter tej feldolgozásához.
    10 db   DL 1Joghurt készítéshez: 10 x 20 liter tej,17.950,-  13.460,- Ft-  Ft
    Lágysajthoz: 10 x 100-200 liter tej feldolgozásához.
    DL 3,5Joghurt készítéshez: 150-180 liter hőkezelt tej,- Ft-  Ft
    Lágysajthoz: 350-700 liter tej feldolgozásához.

    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet 
    • Joghurt: 42-43 C fok (ivó joghurt 30 C fok).
    • Lágysajt: 22-37 C fok.
    Inkubációs idő:
    • Szilárd joghurt: 42 C fok, 4,5-5 óra.
    • Habart joghurt: 42 C fok, 5,5-6 óra.
    Egyéb jellemzők:
    • Hőoptimuma: 42 C fok,
    • minimuma: 20 C fok,
    • maximuma: 48 C fok.
    Összetétele:
    Streptococcus thermophilus,Nem tudod mik ezek és mire valók?
    - Lactobacillus bulgaricus,

    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:•közepes
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek