, , , , ,
    Új
    COQUARD Iota FF - Krémsajt, friss sajt
    Coquard
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Iota FF - Krémsajt, friss sajt

    Cikkszám: 002IKA/x
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Készlet:Hamarosan
    Túró, krémsajt, friss sajt kultúra keveréke
    starter + védelmi
    2 580 Ft

    Termékismertető

    Mezofil keverék, sokáig egyenletes ízű, nagyon aromás túró, krémsajt, friss és "félfriss" sajtok készítéséhez.

    Egyaránt használható tehéntej, juhtej és kecsketej feldolgozásához.

    Ideális arányban tartalmazza a kezdő kultúrákat és a védelmi kultúrákat!

    A keverék gondoskodik a stabil ízről, javítja a termék védelmét, meghosszabbítja eltarthatóságát.

    Gátolja (4-6 nap), majd lassítja az élesztők, penészek és a gombák megjelenését, különös tekintettel a Geortichum Candidumra.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Túró,
    krémsajt,
    friss sajt és
    "félfriss" sajtok készítéséhez.
    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 1100 liter hőkezelt, vagy2.580,- Ft  Ft
    200 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 100  liter hőkezelt, vagy 25.800,-  19.820,- Ft  Ft
    10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5350 liter hőkezelt, vagy5.640,-
     Ft  Ft
    700 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 
     •   nyerstej esetén 19-22 C fok,
     •  pasztörizált tej esetén 22-26 C fok.
    Összetétele:
    Lactococcus cremorisNem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactococcus lactis
    Lactococcus diacetilactisA leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
    Lactobacillus plantarum
    Lactobacillus rhamnosus
    Leuconostoc cremoris
    Segédanyag: maltodextrin
       A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:•  közepes
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

    *

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Mások ezt tették még a kosárba