, , , , ,
    COQUARD Alpha Bleu 1 - Kéksajtok starter keveréke
    coquard
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Alpha Bleu 1 - Kéksajtok starter keveréke

    Cikkszám: 002APCx
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Kék penésszel érő sajtok starter keveréke.
    2 365 Ft




    Betöltés...

    Termékváltozatok:
     db

    Termékismertető

    A kékpenésszel érő sajtok ideális starter kultúra keveréke.

    Heterofermentatív mezofil törzsekből áll és erősen savanyít.

    Erős savanyító hatása mellett, kiváló aromaképzés és gáztermelés jellemzi a penészképződés elősegítésére.

    Penicillium Roqueforti-t nem tartalmaz! Az egyénileg kiválasztott, sajt típusától függő, kékpenész törzs hozzáadása szükséges.

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Kékpenésszel érő sajtok készítéséhez.



    pl.: Pálpusztai, Níva, Gorgonzola stb...



    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 1100 liter hőkezelt, vagy2.365,- Ft-  Ft
    200 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 100  liter hőkezelt, vagy 23.650,-  17.860,- Ft-  Ft
    10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5300 liter hőkezelt, vagy5.335,- Ft-  Ft
    600 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 22 C fok.

    Inkubációs idő az oltóanyag hozzáadása előtt minimum 30 perc.
    A Munkavégzés 22-37 C fok között javasolt.

    Összetétele:
    Leuconostoc,Nem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactococcus lactis diacetylactis,
     Lactobacillus brevis.A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• erős
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!





    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Kapcsolódó vagy hasonló termékek

     COQUARD Sigma 15 - Penicillium Roqueforti
    Gorgonzola sajthoz, kék kecskesajtokhoz
    3 220 Ft
     COQUARD Sigma 17 - Penicillium Roqueforti
    Fourme típusú sajtok, Cambozola készítéséhez
    3 220 Ft

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek

     COQUARD Camembert csomag
    Hamarosan
    500 liter tejhez
    8 060 Ft 6 120 Ft
    Egyedi
     COQUARD Iota - Vacherin
    Hamarosan
    2 840 Ft -tól